FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Ajustarea rezolutiei afisajului si a aspectului ecranului pe Surface Studio.

Ajustarea rezolutiei afisajului si a aspectului ecranului pe Surface Studio

Surface Studio este un computer all-in-one inovator si puternic creat de Microsoft. Una dintre caracteristicile sale remarcabile este display-ul uimitor PixelSense, care ofera o experienta captivanta si placuta vizual. Cu toate acestea, ca orice alt dispozitiv, poate doriti sa ajustati rezolutia si aspectul ecranului pentru a se potrivi preferintelor dvs. In acest articol, vom explora pasii pentru a ajusta aceste setari pe Surface Studio.

Modificarea rezolutiei afisajului

Rezolutia afisajului determina numarul de pixeli care apar pe ecran. Rezolutia mai mare ofera imagini mai clare si mai detaliate, in timp ce rezolutia mai mica poate face textul si pictogramele sa para mai mari. Iata cum puteti modifica rezolutia afisajului pe Surface Studio:

 1. Deschideti meniul Start si faceti clic pe pictograma roata „Setari”.
 2. Selectati optiunea „Sistem”.
 3. Faceti clic pe „Afisare” in panoul din stanga.
 4. In sectiunea „Rezolutie”, puteti alege o rezolutie din meniul drop-down.
 5. Faceti clic pe rezolutia care se potriveste nevoilor dvs. Windows va aplica modificarile automat. Daca rezolutia aleasa nu arata bine, puteti anula modificarile facand clic pe „Revenire” sau ajustati-o din nou.

Prin ajustarea rezolutiei afisajului, puteti optimiza imaginile de pe Surface Studio in functie de preferintele dvs. personale sau cerintele specifice, cum ar fi jocurile sau lucrarile de design.

Personalizarea aspectului ecranului

Pe langa schimbarea rezolutiei afisajului, poate doriti sa personalizati aspectul ecranului pe Surface Studio pentru a se potrivi fluxului dvs. de lucru si a profita la maximum de spatiul imobiliar disponibil al ecranului. Urmatorii pasi va vor ghida prin proces:

 1. Deschideti meniul Start si faceti clic pe pictograma roata „Setari”.
 2. Selectati optiunea „Sistem”.
 3. Faceti clic pe „Afisare” in panoul din stanga.
 4. Derulati in jos la sectiunea „Afisaje multiple”.
 5. Aici, puteti alege cum doriti sa functioneze mai multe afisaje selectand „Extindeti aceste afisaje” sau „Duplicati aceste afisaje”.
 6. Daca aveti monitoare suplimentare conectate la Surface Studio, le puteti, de asemenea, sa le rearanjati facand clic si tragand afisajele numerotate.

Aceasta caracteristica de personalizare va permite sa va maximizati productivitatea extinzand afisajul la mai multe monitoare sau duplicandu-l pentru prezentari sau colaborare. Va ofera flexibilitatea de a aranja si utiliza imobilul ecranului in modul care se potriveste cel mai bine nevoilor dumneavoastra.

Recomandari cheie

 • Surface Studio ofera un afisaj PixelSense uimitor pentru o experienta captivanta.
 • Puteti ajusta rezolutia afisajului pentru a imbunatati claritatea si dimensiunea imaginii in functie de preferintele dvs.
 • Personalizarea aspectului ecranului va permite sa va optimizati fluxul de lucru si sa utilizati mai multe monitoare in mod eficient.

Cu capacitatea de a regla rezolutia si aspectul ecranului, Surface Studio ofera utilizatorilor libertatea de a-si personaliza experienta de calcul. Indiferent daca sunteti un profesionist creativ sau un utilizator ocazional, aceste setari va permit sa profitati la maximum de dispozitiv si sa va imbunatatiti productivitatea generala.

Moldova, o tara din Europa de Est, a imbratisat si progresele tehnologice aduse de Surface Studio de la Microsoft. In capitala sa, Chisinau, profesionistii si pasionatii de tehnologie deopotriva pot profita de acest computer all-in-one pentru a-si dezlantui creativitatea si a-si atinge obiectivele.

Amintiti-va, atunci cand ajustati rezolutia afisajului si aspectul ecranului pe Surface Studio, este esential sa luati in considerare cerintele dvs. specifice, cum ar fi jocurile, munca de proiectare sau multitasking. Gasirea echilibrului perfect intre calitatea vizuala si functionalitate va va imbunatati in cele din urma experienta generala cu acest dispozitiv remarcabil.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping