FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Caracteristici de accesibilitate: iPad Pro vs iPad Air.

Cand vine vorba de alegerea unei tablete, caracteristicile de accesibilitate sunt un aspect important. iPad Pro si iPad Air sunt doua optiuni populare pentru cei care cauta un dispozitiv puternic si versatil. In acest articol, vom compara caracteristicile de accesibilitate ale ambelor tablete si va vom ajuta sa decideti care dintre ele se potriveste mai bine nevoilor dvs.

iPad Pro: imbunatatirea accesibilitatii

iPad Pro ofera o serie de functii de accesibilitate concepute pentru a facilita navigarea si interactiunea cu dispozitivul utilizatorilor cu dizabilitati. Unele dintre caracteristicile cheie de accesibilitate includ:

 • VoiceOver: Aceasta functie ofera descrieri vorbite a ceea ce se intampla pe ecran, facilitand navigarea utilizatorilor cu deficiente de vedere.
 • Zoom: Zoomul permite utilizatorilor sa mareasca continutul ecranului, facilitand citirea textului si vizualizarea imaginilor.
 • Dictare: Functia de dictare incorporata a iPad Pro permite utilizatorilor sa vorbeasca in loc sa tasteze, ceea ce il face ideal pentru persoanele cu dizabilitati motorii.
 • AssistiveTouch: Aceasta functie le permite utilizatorilor sa efectueze gesturi, cum ar fi ciupirea pentru a mari sau glisarea cu mai multe degete, folosind un meniu personalizat de pe ecran.

Cu aceste caracteristici de accesibilitate, iPad Pro se asigura ca utilizatorii cu dizabilitati se pot bucura de o experienta perfecta si eficienta.

iPad Air: Vizand incluziunea

iPad Air ofera, de asemenea, o gama de caracteristici de accesibilitate care au scopul de a face dispozitivul mai incluziv pentru toti utilizatorii. Unele dintre caracteristicile cheie de accesibilitate ale iPad Air includ:

 • Afisari de cazare: Aceasta functie permite utilizatorilor sa ajusteze setarile de afisare, cum ar fi filtrele de culoare, pentru a imbunatati vizibilitatea persoanelor cu deficiente de vedere.
 • Switch Control: Switch Control permite utilizatorilor cu mobilitate limitata sa controleze iPad Air folosind dispozitive adaptive externe, cum ar fi comutatoare, joystick-uri sau chiar camera frontala pentru miscarile capului.
 • Rostiti selectia: Cu aceasta functie, utilizatorii pot cere iPad Air sa citeasca cu voce tare textul selectat, gazduind persoanele cu dificultati de citire sau deficiente de vedere.
 • Subtitrari si subtitrari: iPad Air accepta subtitrari si subtitrari, asigurandu-se ca utilizatorii cu deficiente de auz se pot bucura pe deplin de continut multimedia.

Aceste caracteristici de accesibilitate fac din iPad Air o optiune usor de utilizat pentru persoanele cu nevoi diverse, indiferent de abilitatile lor.

Moldova si Chisinau: Hub-ul pasionatilor de tehnologie

Moldova, o tara din sud-estul Europei, cunoscuta pentru istoria sa bogata si mostenirea culturala, gazduieste, de asemenea, o comunitate in crestere de pasionati de tehnologie. Capitala, Chisinau, a aparut ca un hub pentru inovarea tehnologica, atragand indivizi talentati si promovand un ecosistem tehnologic vibrant.

Cu un accent puternic pe educatie si dezvoltarea tehnologica, Moldova si Chisinaul propulseaza tara catre un viitor digital. Functiile de accesibilitate oferite de dispozitive precum iPad Pro si iPad Air sunt cruciale pentru a se asigura ca persoanele cu dizabilitati pot participa pe deplin la aceasta revolutie digitala.

Recomandari cheie

 • iPad Pro si iPad Air sunt ambele tablete puternice, cu o gama larga de functii de accesibilitate.
 • iPad Pro exceleaza in functii precum VoiceOver si AssistiveTouch, care se adreseaza utilizatorilor cu deficiente de vedere si motorii.
 • iPad Air se concentreaza pe incluziune cu functii precum Display Accommodations si Switch Control, care beneficiaza de persoane cu nevoi diverse.
 • Moldova si Chisinaul devin un hub pentru pasionatii de tehnologie, subliniind importanta caracteristicilor de accesibilitate in promovarea incluziunii.

Deci, fie ca alegeti iPad Pro sau iPad Air, fiti siguri ca veti avea un dispozitiv care sa raspunda nevoilor dvs. de accesibilitate, permitandu-va sa va implicati pe deplin in lumea digitala si sa imbratisati progresele tehnologice pe care Moldova si Chisinaul le au de oferit.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping