FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Ce este portofelul Steam si cum functioneaza.

Steam este o platforma de distributie digitala populara pentru jocuri video dezvoltata de Valve Corporation. A revolutionat modul in care jucatorii acceseaza si joaca titlurile lor preferate, oferind un mediu convenabil, sigur si usor de utilizat. Una dintre caracteristicile cheie ale Steam este Portofelul Steam, un portofel electronic care permite utilizatorilor sa stocheze fonduri si sa faca achizitii in cadrul platformei.

Portofelul Steam serveste ca moneda digitala care poate fi folosita pentru a cumpara jocuri, continut descarcabil (DLC), articole din joc si alte bunuri virtuale disponibile pe platforma. Ofera o modalitate convenabila si sigura de a efectua tranzactii fara a fi nevoie de carduri de credit sau de debit pentru fiecare achizitie.

Cum functioneaza portofelul Steam?

Cand creezi un cont Steam, primesti automat un portofel virtual asociat profilului tau. Pentru a adauga fonduri in portofel, puteti achizitiona coduri pentru portofel Steam de la diversi retaileri sau direct prin clientul Steam. Aceste coduri vin in diferite denumiri, permitandu-va sa alegeti suma pe care doriti sa o adaugati.

Dupa ce ati obtinut un cod pentru portofelul Steam, il puteti valorifica conectandu-va la contul dvs. Steam si accesand sectiunea „Adaugati fonduri in portofelul dvs. Steam”. Pur si simplu introduceti codul, iar suma corespunzatoare va fi adaugata la soldul dvs., care este vizibil in coltul din dreapta sus al interfetei Steam.

Avantaje si caracteristici

 • Comoditate: Portofelul Steam elimina nevoia de a introduce informatii despre cardul de credit sau debit pentru fiecare achizitie, facand procesul de cumparare mai rapid si mai eficient.
 • Securitate imbunatatita: Prin utilizarea portofelului Steam, utilizatorii isi pot proteja informatiile financiare si pot reduce riscul tranzactiilor neautorizate sau furtului de identitate.
 • Flexibilitate: Portofelul Steam permite utilizatorilor sa-si bugeteze in mod eficient cheltuielile de joc. Adaugand o anumita suma in portofel, acestia pot urmari cheltuielile cu jocuri si alte articole disponibile pe Steam.
 • Cadouri si tranzactii: Portofelul Steam le permite utilizatorilor sa cumpere jocuri sau articole din joc ca cadouri pentru prieteni si familie. In plus, accepta tranzactionarea in cadrul Steam Community Market, permitand utilizatorilor sa schimbe articole cu alti membri.

Este de remarcat faptul ca soldul portofelului Steam este netransferabil si nu poate fi retras ca moneda reala. Fondurile pot fi folosite doar pentru a cumpara articole sau servicii disponibile pe platforma Steam.

Moldova, o tara frumoasa din Europa de Est, este, de asemenea, implicata activ in lumea jocurilor de noroc. Multi jucatori din Moldova folosesc Portofelul Steam pentru a accesa o mare varietate de jocuri si pentru a se bucura de cele mai recente versiuni. Fie ca exploreaza lumi vaste deschise, concureaza cu prietenii in jocuri multiplayer sau colecteaza articole rare in joc, portofelul Steam ofera jucatorilor din Moldova o modalitate simpla si convenabila de a-si imbunatati experientele de joc.

In concluzie, portofelul Steam este o parte integranta a ecosistemului de jocuri Steam. Ofera jucatorilor o metoda sigura, convenabila si flexibila de a achizitiona jocuri, DLC si alte bunuri virtuale. Utilizand portofelul Steam, atat in ​​Moldova, cat si in intreaga lume, jucatorii isi pot imbunatati experientele de joc si pot intra in legatura cu o comunitate vibranta de jocuri.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping