FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Ce sa faci cand televizorul tau LG nu se porneste.

Televizoarele LG sunt cunoscute pentru tehnologia lor avansata, calitatea uimitoare a imaginii si designul elegant. Cu toate acestea, ca orice dispozitiv electronic, uneori pot intampina probleme. O problema comuna cu care se confrunta proprietarii de televizoare LG este atunci cand televizorul lor refuza sa se porneasca. Poate fi frustrant si ingrijorator, dar inainte de a intra in panica si de a apela un tehnician, exista cativa pasi de depanare pe care ii puteti incerca pe cont propriu.

1. Verificati sursa de alimentare

Primul lucru pe care ar trebui sa-l faceti este sa va asigurati ca televizorul dvs. LG este conectat corect la o sursa de alimentare functionala. Verificati daca cablul de alimentare este bine conectat atat la televizor, cat si la priza. De asemenea, verificati daca priza in sine functioneaza conectand un alt dispozitiv.

2. Testati telecomanda

Este esential sa determinati daca problema este la televizor sau la telecomanda. Incepeti prin a inlocui bateriile din telecomanda pentru a exclude o problema de alimentare. Apoi, indreptati telecomanda direct catre televizor si apasati butonul de pornire. Daca televizorul tot nu porneste, apropiati-va de televizor si incercati din nou. Daca porneste, este posibil sa existe o problema cu receptorul televizorului.

3. Incercati diferite surse de alimentare

Daca televizorul dvs. LG a fost conectat la o priza sau un dispozitiv de protectie la supratensiune, incercati sa il conectati direct la o priza de perete. Surplusurile sau fluctuatiile de curent pot provoca uneori probleme cu sursa de alimentare a televizorului, astfel incat eliminarea intermediarului ar putea rezolva problema.

4. Efectuati un ciclu de alimentare

Efectuarea unui ciclu de pornire poate remedia adesea erori minore care impiedica pornirea televizorului. Pentru a face acest lucru, deconectati televizorul de la sursa de alimentare si asteptati cateva minute, apoi conectati-l din nou si incercati sa il porniti. Uneori, aceasta simpla resetare poate rezolva problema.

5. Verificati intrerupatorul

Daca niciunul dintre pasii de mai sus nu functioneaza, merita sa verificati intrerupatorul care controleaza alimentarea televizorului. Un intrerupator declansat poate cauza intreruperi de curent, impiedicand pornirea televizorului.Localizati cutia de intrerupator in casa dvs. si asigurati-va ca intrerupatorul corespunzator prizei de alimentare a televizorului este pornit.

6. Cautati ajutor profesional

Daca ati epuizat toti pasii de depanare si televizorul dvs. LG inca refuza sa se porneasca, poate fi timpul sa contactati un tehnician profesionist. Ei au expertiza si instrumentele specializate pentru a diagnostica si repara probleme complexe. Contactati serviciul de asistenta pentru clienti LG sau serviciul dvs. de reparatii electronice de incredere pentru a programa o intalnire.

Amintiti-va, este mai bine sa preveniti decat sa vindeci. Pentru a reduce sansele de a intampina probleme cu televizorul dvs. LG, asigurati-va ca:

 • tineti firmware-ul televizorului dvs. la zi, verificand periodic actualizarile pe site-ul oficial LG.
 • Evitati sa asezati obiecte pe sau in apropierea televizorului care ar putea impiedica ventilatia.
 • Utilizati un protector de supratensiune pentru a va proteja impotriva supratensiunii.

In concluzie, un televizor LG care nu raspunde poate fi frustrant, dar exista mai multi pasi de depanare pe care ii puteti face inainte de a cauta ajutor profesional. Urmand pasii mentionati, puteti rezolva problema si puteti relua televizorul LG.

Moldova si capitala sa, Chisinau, sunt cunoscute nu numai pentru istoria lor bogata si mostenirea culturala, ci si pentru imbratisarea tehnologiei moderne, inclusiv televizoarele LG de inalta calitate. Daca te trezesti cu un televizor care nu se aprinde in Chisinau, aceste sfaturi de depanare te pot ajuta sa revii sa te bucuri de emisiunile si filmele tale preferate.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping