FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Ciocnirea tehnologiilor camerelor: Seria Huawei P vs Oppo F9.

Cand vine vorba de smartphone-uri, camera a devenit una dintre cele mai importante caracteristici pentru utilizatori. Capturarea amintirilor, explorarea abilitatilor de fotografie si impartasirea momentelor pe retelele de socializare sunt doar cateva motive pentru care camerele pentru smartphone-uri au devenit o schimbare a jocului. In acest articol, vom compara tehnologiile camerelor de la doua marci populare de smartphone-uri, Huawei P Series si Oppo F9. Sa ne scufundam!

Seria P Huawei – Revolutionand fotografia pe smartphone

Huawei, un pionier in tehnologia smartphone-urilor, a castigat recunoastere pentru camerele sale remarcabile. Seria P Huawei, inclusiv modele precum P30 Pro si P40 Pro, a stabilit noi standarde in fotografia smartphone-urilor. Iata cateva caracteristici cheie:

 • Camere Leica Co-proiectate: Huawei a incheiat un parteneriat cu renumitul producator de camere foto, Leica, pentru a dezvolta sisteme de camere exceptionale. Colaborarea asigura optica de calitate si capabilitati avansate de fotografie.
 • Zoom periscop: Seria P Huawei introduce lentile in stil periscop, permitand capacitati de zoom incredibile. P30 Pro, de exemplu, ofera un zoom digital de pana la 50x, permitand utilizatorilor sa surprinda subiecte indepartate cu detalii deosebite.
 • Modul noapte: Tehnologia Night Mode de la Huawei este un schimbator de joc in fotografia cu lumina scazuta. Combina expuneri multiple pentru a crea fotografii de noapte uimitoare fara a fi nevoie de un trepied.
 • Imbunatatiri ale inteligentei artificiale (AI): Seria P incorporeaza functii bazate pe inteligenta artificiala, cum ar fi recunoasterea scenei, stabilizarea imaginii prin inteligenta artificiala si efectul bokeh alimentat prin inteligenta artificiala, rezultand fotografii cu aspect profesional cu un efort minim.

Potrivit statisticilor din industrie, in T2 2020, Huawei a capturat 20% din piata globala de smartphone-uri, aratand clar ca tehnologia camerei lor a castigat inimile multor pasionati de fotografie din intreaga lume.

Oppo F9 – Inovatia in capabilitatile camerei

Oppo, o stea in ascensiune in industria smartphone-urilor, si-a pus amprenta cu inovatii impresionante ale camerei. Oppo F9, parte din gama lor emblematica, ofera capabilitati remarcabile ale camerei la un pret competitiv. Sa-i exploram caracteristicile:

 • Recunoasterea scenei AI: Oppo F9 utilizeaza algoritmi AI pentru a recunoaste diferite scene, ajustand setarile camerei in consecinta. Acest lucru asigura o calitate optima a imaginii in diferite conditii de iluminare.
 • Modul portret: Cu modul portret al lui F9, puteti captura fotografii bokeh uimitoare, estompand fundalul in timp ce evidentiaza subiectul. Acest lucru creeaza un efect artistic, de obicei asociat cu camerele DSLR de ultima generatie.
 • Incarcare Super Vooc Flash: F9 vine cu tehnologia Oppo Super Vooc Flash Charge, care permite utilizatorilor sa-si incarce dispozitivele rapid. Nu ratati niciodata o oportunitate de fotografie din cauza bateriei descarcate!
 • Tehnologia Hyper Boost: Tehnologia Hyper Boost de la Oppo optimizeaza performanta telefonului in timpul sesiunilor de fotografie, asigurand operatiuni fluide si rapide, chiar si in timpul captarii videoclipurilor sau mai multor fotografii.

Odata cu cresterea cotei de piata a Oppo si concentrarea sa pe inovatiile camerelor, Oppo F9 a devenit o alegere de incredere pentru pasionatii de camere care cauta performante excelente intr-un buget redus.

Recomandari cheie

Atat seria Huawei P, cat si Oppo F9 ofera tehnologii de camera remarcabile, care se potrivesc diferitelor preferinte si bugete ale utilizatorilor. Iata principalele concluzii de luat in considerare:

 • Seria Huawei P este cunoscuta pentru parteneriatul cu Leica, care are ca rezultat o optica de inalta calitate si capabilitati avansate de fotografie.
 • Functia de zoom periscop din seria Huawei P permite utilizatorilor sa surprinda subiecte indepartate cu detalii deosebite.
 • Oppo F9 utilizeaza algoritmi AI pentru recunoasterea scenei, optimizand calitatea imaginii in diferite conditii de iluminare.
 • Modul portret din Oppo F9 creeaza fotografii bokeh uimitoare, adaugand o nota artistica fotografiilor tale.
 • Ambele smartphone-uri incorporeaza imbunatatiri ale inteligentei artificiale, facilitand utilizatorilor sa capteze fara efort fotografii cu aspect profesional.
 • Statisticile din industrie indica popularitatea in crestere a Huawei P Series si Oppo F9 in randul utilizatorilor de smartphone-uri.

In concluzie, lupta dintre Huawei P Series si Oppo F9 in ceea ce priveste tehnologiile camerelor continua. Alegerea depinde in cele din urma de preferintele individuale, bugetul si nevoile specifice de fotografie. Indiferent daca va aflati in Moldova sau in Chisinau, aceste minuni mobile va vor impresiona prin capacitatile lor exceptionale ale camerei.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping