FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Comenzi si gesturi AirPods vs AirPods Pro.

AirPods si AirPods Pro sunt casti populare wireless dezvoltate de Apple. Desi ofera functionalitati similare, exista cateva diferente cheie intre cele doua modele. Unul dintre principalele aspecte care ii diferentiaza este controalele si gesturile pe care le ofera. In acest articol, vom compara controalele si gesturile AirPods si AirPods Pro, evidentiind caracteristicile, avantajele si aspectele cheie ale acestora.

Comenzi si gesturi AirPods

AirPod-urile vin cu o serie de comenzi si gesturi care le fac usor de utilizat si de utilizat. Iata cateva caracteristici notabile:

 • Atingeti Comenzi: AirPod-urile va permit sa controlati redarea si alte functii atingand castile. De exemplu, o atingere dubla poate fi configurata pentru a reda/intrerupe muzica, a sari peste melodii sau pentru a activa Siri.
 • Detectare automata a urechii: Cand scoateti unul sau ambele AirPod-uri din urechi, acestea intrerup automat redarea audio. De asemenea, se reiau sa se joace cand le pui inapoi in urechi.
 • Activare Siri: AirPod-urile pot fi folosite pentru a activa Siri, asistentul virtual al Apple, fie folosind un gest de atingere, fie prin comenzi vocale.

Cu aceste comenzi si gesturi, AirPod-urile ofera o experienta de utilizator convenabila si intuitiva. Cu toate acestea, unii utilizatori pot considera restrictive controalele limitate.

Comenzi si gesturi AirPods Pro

AirPods Pro duce controalele si gesturile la nivelul urmator. Ele ofera caracteristici suplimentare si optiuni de personalizare in comparatie cu AirPod-urile obisnuite. Iata la ce va puteti astepta:

 • Senzor de forta: AirPods Pro introduce un nou senzor de forta pe tija fiecarei casti. Acest senzor permite utilizatorilor sa efectueze diverse functii, cum ar fi redarea/pauza de muzica, sariti peste melodii, raspunderea/terminarea apelurilor, comutarea intre modul Active Noise Cancellation (ANC) si Transparency si multe altele.
 • Comenzi personalizabile: Utilizatorii pot personaliza comenzile AirPods Pro prin aplicatia Setari de pe dispozitivele lor Apple conectate.Acest lucru va permite sa setati actiunile pentru o singura apasare sau o apasare lunga pe senzorul de forta.
 • Test de potrivire a varfului urechii: AirPods Pro include o functie de testare a potrivirii varfului urechii, care ii ajuta pe utilizatori sa se asigure ca au varfurile pentru urechi de dimensiunea potrivita pentru o potrivire sigura si confortabila. Acest test masoara nivelul sunetului din ureche si ofera feedback pentru a asigura o calitate optima a sunetului.

Controalele suplimentare si optiunile de personalizare ale AirPods Pro le fac mai versatile si mai usor de utilizat, permitand utilizatorilor sa isi adapteze experienta de ascultare la preferintele lor.

Recomandari cheie

Cand comparam comenzile si gesturile AirPods si AirPods Pro, iata principalele concluzii:

 • AirPod-urile ofera comenzi prin atingere, detectare automata a urechii si activare Siri.
 • AirPods Pro introduce un senzor de forta, comenzi personalizabile si un test de potrivire a varfului urechii.
 • AirPods Pro ofera mai multe optiuni de control si functii de personalizare decat AirPods.
 • Ambele modele ofera o experienta perfecta pentru utilizator si sunt compatibile cu dispozitivele Apple.

In concluzie, comenzile si gesturile AirPods si AirPods Pro imbunatatesc experienta generala a utilizatorului si confortul utilizarii castilor wireless. Indiferent daca preferati simplitatea comenzilor robinetului sau versatilitatea unui senzor de forta, ambele modele ofera caracteristici unice pentru a satisface diferite preferinte ale utilizatorului. Deci, indiferent daca va aflati in Moldova sau in Chisinau, aceste dispozitive Apple va pot imbunatati experienta audio wireless.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping