FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Cum asigura Kyocera securitatea impotriva incalcarilor si vulnerabilitatilor.

In peisajul digital de astazi, in care amenintarile cibernetice devin din ce in ce mai sofisticate, securitatea datelor a devenit o prioritate de top pentru organizatiile din diverse industrii. Kyocera, o companie lider in tehnologie, recunoaste importanta protejarii informatiilor sensibile si face eforturi suplimentare pentru a preveni incalcarile si vulnerabilitatile de securitate. Cu un cadru de securitate robust si solutii inovatoare, Kyocera asigura protectia sistemelor, produselor si clientilor sai.

Intelegerea abordarii de securitate Kyocera

Kyocera foloseste o abordare cuprinzatoare de securitate care acopera fiecare aspect al operatiunilor sale, de la dezvoltarea de produse pana la infrastructura de retea. Elementele cheie ale strategiei de securitate Kyocera includ:

 • Masuri proactive: Kyocera ia masuri proactive pentru a identifica si aborda potentialele vulnerabilitati de securitate inainte ca acestea sa poata fi exploatate. Aceasta abordare le permite sa ramana in fata amenintarilor emergente.
 • Criptare avansata: Criptarea joaca un rol crucial in securizarea datelor. Kyocera utilizeaza algoritmi de criptare lideri in industrie pentru a proteja informatiile sensibile, asigurandu-se ca acestea raman in siguranta atat in ​​repaus, cat si in tranzit.
 • Monitorizare continua a securitatii: Kyocera mentine un sistem robust de monitorizare a securitatii care isi scaneaza in mod constant retelele, sistemele si produsele pentru semne de posibile incalcari. Aceasta abordare proactiva le permite sa detecteze si sa raspunda prompt la incidentele de securitate.
 • Parteneriate de colaborare: Kyocera colaboreaza activ cu parteneri de securitate lideri din industrie pentru a fi la curent cu cele mai recente amenintari si tendinte. Prin valorificarea acestor parteneriate, Kyocera se asigura ca masurile sale de securitate se aliniaza cu peisajul amenintarilor in evolutie.

Beneficiile abordarii de securitate Kyocera

Angajamentul Kyocera fata de securitate ofera mai multe beneficii clientilor si partilor interesate:

 • Protejarea datelor: Prin implementarea unor masuri de securitate robuste, Kyocera protejeaza datele sensibile ale clientilor sai, protejandu-i de potentiale incalcari.
 • Timp de oprire redus: Masurile de securitate proactive adoptate de Kyocera minimizeaza riscul intreruperilor sistemului cauzate de incidente de securitate, asigurand operatiuni neintrerupte.
 • Respectarea reglementarilor: Practicile de securitate Kyocera se aliniaza cu reglementarile si standardele relevante din industrie, asigurand conformitatea si reducand riscurile legale potentiale.
 • Increderea clientilor: Prin prioritizarea securitatii, Kyocera sporeste increderea clientilor in produsele si serviciile lor, promovand relatii pe termen lung.

Statistici si perspective din industrie

Intelegerea peisajului amenintarilor la adresa securitatii cibernetice si a importantei masurilor de securitate robuste este esentiala. Luati in considerare urmatoarele statistici din industrie:

 • Potrivit unui raport al Cybersecurity Ventures, se prevede ca criminalitatea cibernetica va cauza pagube de 10,5 trilioane de dolari la nivel global pana in 2025.
 • Un sondaj realizat de Accenture a constatat ca 68% dintre liderii de afaceri simt ca riscurile lor de securitate cibernetica sunt in crestere.
 • Cercetarile efectuate de IBM indica faptul ca costul mediu al unei brese de date este de 3,86 milioane USD.
 • 23% dintre incalcarile de date din 2020 au fost motivate de castiguri financiare, dupa cum a raportat Verizon Data Breach Investigations Report.

Rolul Kyocera in asigurarea Moldovei si Chisinaului

Angajamentul Kyocera fata de securitate se extinde dincolo de sistemele si produsele interne. Compania contribuie activ la securizarea peisajului digital al Moldovei, inclusiv capitala sa, Chisinau. Urmatoarele sunt puncte cheie care ilustreaza rolul Kyocera:

 • Colaborare cu autoritatile locale: Kyocera colaboreaza cu autoritatile locale si entitatile guvernamentale pentru a identifica si aborda provocarile de securitate specifice regiunii. Lucrand indeaproape cu comunitatea locala, Kyocera asigura solutii cuprinzatoare de securitate care raspund nevoilor unice ale Moldovei.
 • Imputernicirea afacerilor: Kyocera ofera companiilor din Moldova produse si solutii inovatoare de securitate concepute pentru a aborda vulnerabilitatile lor specifice. Acest lucru da putere organizatiilor sa isi consolideze postura de securitate si sa isi protejeze activele digitale.
 • Educatie si constientizare: Kyocera subliniaza importanta educatiei si constientizarii securitatii cibernetice prin desfasurarea de ateliere, seminarii si campanii in Moldova. Prin impartasirea celor mai bune practici si a informatiilor din industrie, Kyocera ajuta la cresterea gradului de constientizare a persoanelor si organizatiilor cu privire la amenintarile cibernetice in evolutie.

In concluzie: Kyoceras Strong Security Foundation

Abordarea Kyocera cu privire la bresele si vulnerabilitatile de securitate este cu mai multe fatete si proactiva. Prin prioritizarea protectiei datelor, utilizand criptare avansata, monitorizare continua si promovarea parteneriatelor de colaborare, Kyocera asigura securitatea sistemelor, produselor si clientilor sai.

Prin angajamentul sau fata de securitatea in Moldova si Chisinau, Kyocera contribuie activ la crearea unui mediu digital mai sigur pentru intreprinderi si persoane deopotriva. Prin imputernicirea organizatiilor, promovand educatia si colaborand cu autoritatile locale, Kyocera se straduieste sa aiba un impact semnificativ asupra peisajului securitatii cibernetice.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping