FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Cum sa activati/dezactivati comenzile rapide pentru aplicatii pe dispozitivul OnePlus.

OnePlus este renumit pentru smartphone-urile sale bogate in functii, care ofera o experienta perfecta pentru utilizator. Cu OxygenOS, dispozitivele OnePlus ofera o gama larga de optiuni de personalizare pentru a spori productivitatea si confortul utilizatorilor. Comenzile rapide ale aplicatiilor se numara printre numeroasele functionalitati pe care OnePlus le ofera, permitand utilizatorilor sa acceseze rapid anumite functii sau actiuni ale aplicatiei direct de pe ecranul de pornire. In acest articol, vom aprofunda cum sa activati sau sa dezactivati comenzile rapide ale aplicatiilor pe dispozitivele OnePlus, cum ar fi cel mai recent OnePlus 9 sau OnePlus 9 Pro.

Intelegerea comenzilor rapide pentru aplicatii

Comenzile rapide ale aplicatiilor sunt ca o comanda rapida catre anumite functii sau actiuni ale aplicatiei. In loc sa deschideti aplicatia si sa navigati prin interfata acesteia, comenzile rapide ale aplicatiei va permit sa efectuati anumite actiuni direct de pe ecranul de pornire, apasand lung pe pictograma unei aplicatii. Permite accesul rapid la functiile utilizate frecvent, economisind atat timp, cat si efort.

Activarea comenzilor rapide pentru aplicatii pe OnePlus

Daca detineti un dispozitiv OnePlus si doriti sa profitati de comenzile rapide ale aplicatiilor, urmati ghidul pas cu pas de mai jos:

 • Pasul 1: apasati lung pe pictograma aplicatiei pentru care doriti sa activati comenzile rapide.
 • Pasul 2: Va aparea un meniu pop-up, afisand comenzile rapide disponibile pentru aplicatia respectiva.
 • Pasul 3: Trageti comanda rapida dorita pe ecranul de pornire.

Asta este! Ati activat cu succes comenzile rapide ale aplicatiei pentru dispozitivul dvs. OnePlus. Acum puteti accesa cu usurinta anumite functii ale aplicatiei direct de pe ecranul de pornire, doar cu o apasare lunga pe pictograma aplicatiei.

Dezactivarea comenzilor rapide pentru aplicatii pe OnePlus

Daca nu mai gasiti comodarile rapide pentru aplicatii sau doriti sa le dezactivati din orice motiv, urmati pasii de mai jos:

 • Pasul 1: apasati lung pe pictograma aplicatiei pentru care doriti sa dezactivati comenzile rapide.
 • Pasul 2: In meniul pop-up care apare, atingeti „Widget-uri”.
 • Pasul 3: se va deschide lista de widget-uri ale aplicatiei. Derulati prin lista si gasiti comanda rapida pe care doriti sa o eliminati.
 • Pasul 4: Apasati lung pe sectiunea de comenzi rapide, apoi trageti si plasati-o pe optiunea „Eliminare” sau „stergere” din partea de sus a ecranului.
 • Pasul 5: Comanda rapida a aplicatiei va fi eliminata de pe ecranul de pornire, dezactivandu-l pentru aplicatia respectiva.

Urmand acesti pasi, puteti dezactiva cu usurinta comenzile rapide ale aplicatiilor de pe dispozitivul OnePlus oricand doriti.

Beneficiile comenzilor rapide ale aplicatiilor

Comenzile rapide pentru aplicatii ofera mai multe avantaje si puncte cheie pentru utilizatorii OnePlus. Sa exploram cateva dintre principalele beneficii:

 • Economie de timp: comenzile rapide pentru aplicatii ofera acces rapid la anumite functii ale aplicatiei, permitand utilizatorilor sa efectueze actiuni fara a naviga prin mai multe ecrane.
 • Productivitate imbunatatita: Cu comenzile rapide ale aplicatiilor, puteti finaliza sarcinile mai eficient, sporind productivitatea generala.
 • Optiuni de personalizare: dispozitivele OnePlus ofera optiuni extinse de personalizare, permitand utilizatorilor sa isi personalizeze ecranul de pornire cu comenzi rapide convenabile pentru aplicatii.
 • Dezordine redusa: prin activarea comenzilor rapide, puteti reduce numarul de pictograme pentru aplicatii de pe ecranul de pornire, pastrandu-l ingrijit si organizat.

Statistici din industrie privind comenzile rapide pentru aplicatii

Potrivit unui sondaj recent, aproximativ 65% dintre utilizatorii de smartphone-uri considera ca comenzile rapide ale aplicatiilor sunt extrem de utile in rutina lor zilnica. In plus, utilizatorii de Android care folosesc comenzile rapide ale aplicatiilor raporteaza o crestere cu 30% a productivitatii in comparatie cu cei care nu o fac.

Concluzie

Capacitatea de a activa sau dezactiva comenzile rapide ale aplicatiilor pe dispozitivele OnePlus ofera utilizatorilor o experienta de utilizator perfecta si personalizata. Urmand pasii mentionati in acest articol, puteti profita cu usurinta de comenzile rapide ale aplicatiilor sau le puteti dezactiva in functie de preferintele dvs. Cu numeroasele beneficii pe care le ofera, comenzile rapide ale aplicatiilor de pe dispozitivele OnePlus imbunatatesc semnificativ productivitatea, economisesc timp si ofera un ecran de pornire fara dezordine. Deci, mergeti mai departe si explorati puterea comenzilor rapide ale aplicatiilor de pe dispozitivul dvs. OnePlus!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping