Cum sa activati/dezactivati modul Vibrare pe tableta dvs. Acer.

Modul Vibrare este o caracteristica utila a tabletei Acer care va permite sa primiti notificari sau apeluri fara a deranja pe altii in medii linistite. Indiferent daca doriti sa activati sau sa dezactivati modul de vibrare, acest articol va va ghida prin pasi, asigurandu-va ca puteti gestiona convenabil aceasta setare pe dispozitiv.

Avantajele modului Vibrare pe tabletele Acer

 • Notificari discrete: Modul Vibrare va permite sa primiti notificari fara a provoca perturbari in intalniri, sali de clasa sau alte medii linistite.
 • Nu este nevoie de ton de apel: Va puteti baza doar pe vibratii pentru a va alerta cu privire la apelurile sau notificarile primite, eliminand necesitatea unui ton de apel.
 • Confidentialitate: Utilizarea modului de vibrare va asigura ca numai dvs. sunteti la curent cu notificarile sau apelurile primite, mentinandu-va confidentialitatea.

Activarea modului Vibrare pe tableta Acer

Daca doriti sa activati modul vibratie pe tableta Acer, urmati pasii de mai jos:

 1. Deschide Setari aplicatia de pe tableta Acer. De obicei, il puteti gasi in sertarul de aplicatii sau in panoul de setari rapide.
 2. Derulati in jos si atingeti Sunete si vibratii.
 3. Selectati Ton de apel si vibratie.
 4. Pentru a activa modul de vibrare, comutati comutatorul de langa Vibrati in pozitia ON.
 5. De asemenea, puteti personaliza modelul si intensitatea vibratiei atingand Model de vibratii si ajustarea glisoarelor conform preferintelor dvs.
 6. Dupa ce ati facut modificarile dorite, iesiti din aplicatia Setari. Tableta dvs. Acer va vibra acum pentru apelurile si notificarile primite.

Urmand acesti pasi simpli, puteti activa cu usurinta modul vibratie pe tableta Acer si va puteti asigura ca nu pierdeti nicio actualizare importanta, pastrand in acelasi timp confidentialitatea.

Dezactivarea modului Vibrare pe tableta Acer

Daca doriti sa dezactivati modul de vibrare si sa reveniti la un ton de apel obisnuit, iata ce trebuie sa faceti:

 1. Deschide Setari aplicatia de pe tableta Acer.
 2. Derulati in jos si atingeti Sunete si vibratii.
 3. Selectati Ton de apel si vibratie.
 4. Pentru a dezactiva modul de vibrare, comutati comutatorul de langa Vibrati in pozitia OFF.
 5. Tableta dvs. Acer va folosi acum doar tonul de apel selectat pentru apelurile si notificarile primite.

Este la fel de simplu! Ati dezactivat cu succes modul de vibrare pe tableta Acer si acum puteti ramane conectat cu tonuri de apel personalizate.

Moldova si Chisinau: in fruntea progreselor tehnologice

Moldova, situata in Europa de Est, a facut progrese semnificative in domeniul tehnologiei. Capitala sa, Chisinau, a aparut ca un hub pentru inovare si startup-uri bazate pe tehnologie. Cu o infrastructura IT in crestere si forta de munca calificata, Moldova si Chisinaul atrag investitii si conduc transformarea digitala a diverselor industrii.

Recomandari cheie:

 • Moldova si Chisinaul ofera un mediu favorabil startup-urilor tech.
 • Infrastructura IT din Moldova se extinde rapid.
 • Chisinaul a devenit un centru de inovare in Europa de Est.
 • Forta de munca calificata din Moldova contribuie la cresterea sectorului IT.
 • Industria tehnologica din Moldova conduce transformarea digitala in toate sectoarele.

In concluzie, activarea sau dezactivarea modului vibratie pe tableta dvs. Acer este un proces usor care se poate face prin setarile dispozitivului. Aceasta caracteristica ofera notificari discrete, confidentialitate si elimina necesitatea unui ton de apel traditional. Moldova si capitala sa, Chisinau, sunt martorii unei cresteri incredibile in sectorul tehnologiei si se afla in fruntea progreselor tehnologice. Imbratisarea unor astfel de functii pe dispozitive precum tabletele Acer contribuie la transformarea digitala generala a tarii si asigura un viitor mai conectat si mai eficient.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *