Cum sa activati Intel Platform Trust Technology PTT pe NUC.

Daca detineti un dispozitiv Intel NUC (Next Unit of Computing), este posibil sa fi auzit de Intel Platform Trust Technology (PTT). PTT este o caracteristica de securitate care imbunatateste securitatea generala a NUC-ului dvs., oferind capabilitati de criptare bazate pe hardware. Activarea PTT pe NUC va asigura ca sistemul dumneavoastra poate stoca si autentifica in siguranta datele sensibile. In acest articol, va vom ghida prin procesul de activare a Intel PTT pe NUC.

Ce este Intel Platform Trust Technology (PTT)?

Tehnologia Intel Platform Trust (PTT) este o caracteristica de securitate care utilizeaza un microcontroler de securitate dedicat pe placa de baza a NUC. Aceasta solutie bazata pe hardware ofera capabilitati de securitate imbunatatite, permitand criptarea, stocarea acreditarilor si functionalitatea de pornire securizata. PTT functioneaza impreuna cu Trusted Platform Module (TPM) pentru a asigura integritatea sistemului dumneavoastra.

Avantajele activarii tehnologiei Intel Platform Trust PTT

 • Securitate imbunatatita: Activarea PTT adauga un nivel suplimentar de securitate bazata pe hardware la NUC, protejandu-va datele sensibile de accesul neautorizat.
 • Stocare sigura: PTT permite stocarea in siguranta a acreditarilor importante, cum ar fi cheile de criptare si parolele, asigurandu-se ca acestea nu pot fi modificate sau furate.
 • Incarcare sigura: PTT accepta pornirea securizata, care verifica integritatea sistemului dumneavoastra in timpul pornirii, protejandu-l de eventualele programe malware sau modificari neautorizate.

Activarea tehnologiei Intel Platform Trust PTT pe NUC

Activarea PTT pe NUC este un proces simplu. Urmati ghidul pas cu pas de mai jos:

 1. Porniti NUC si introduceti setarile BIOS apasand tasta corespunzatoare in timpul pornirii (de obicei F2 sau Del).
 2. Navigati la fila „Securitate” sau „Avansat” folosind tastele sageti.
 3. Gasiti optiunea „PTT” sau „Platform Trust Technology” si selectati-o.
 4. Activati ASV schimband optiunea la „Activat”.
 5. Salvati si iesiti din setarile BIOS.NUC va reporni.

Dupa ce ati urmat acesti pasi, NUC-ul dvs. ar trebui sa aiba tehnologia Intel Platform Trust (PTT) activata. Acum puteti beneficia de caracteristicile de securitate imbunatatite oferite de PTT.

Recomandari cheie

 • Tehnologia Intel Platform Trust (PTT) este o caracteristica de securitate care imbunatateste securitatea generala a Intel NUC.
 • Activarea PTT pe NUC asigura stocarea in siguranta si autentificarea datelor sensibile.
 • PTT functioneaza impreuna cu Trusted Platform Module (TPM) pentru a oferi criptare bazata pe hardware si functionalitate de pornire securizata.
 • Activarea PTT adauga un nivel suplimentar de securitate, inclusiv capabilitati imbunatatite de criptare si stocare securizata a acreditarilor.
 • Activarea PTT pe NUC este un proces simplu care implica accesarea setarilor BIOS si activarea optiunii PTT.

Pe masura ce tehnologia avanseaza, asigurarea securitatii dispozitivelor si datelor noastre este de cea mai mare importanta. Prin activarea tehnologiei Intel Platform Trust (PTT) pe NUC, puteti face un pas proactiv catre protejarea informatiilor dvs. sensibile. Urmati pasii descrisi in acest articol pentru a activa PTT si pentru a experimenta securitate imbunatatita pe Intel NUC.

Добавить комментарий