FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Cum sa conectati o imprimanta Canon la dispozitivul dvs. mobil.

In lumea cu ritm rapid de astazi, posibilitatea de a imprima direct de pe dispozitivul mobil a devenit din ce in ce mai importanta. Indiferent daca trebuie sa tipariti documente importante sau sa capturati amintiri pretioase, posibilitatea de a va conecta imprimanta Canon la dispozitivul mobil va poate face viata mult mai usoara. In acest articol, va vom ghida prin pasii simpli pentru a va conecta imprimanta Canon la dispozitivul mobil si a elibera puterea imprimarii fara fir.

Avantajele conectarii imprimantei dvs. Canon la dispozitivul dvs. mobil

 • Comoditate: Cu o conexiune wireless, puteti imprima de oriunde in raza de actiune a imprimantei dvs. Nu mai trebuie sa fii langa desktop sau laptop.
 • Economie de timp: in loc sa transferati fisiere pe un computer sau sa utilizati un card de memorie, puteti imprima direct fotografii sau documente de pe dispozitivul mobil.
 • Productivitate crescuta: imprimarea fara fir permite imprimarea fara intreruperi si rapida, permitandu-va sa fiti mai eficient in sarcinile dvs.
 • Libertatea de a imprima din mers: indiferent daca sunteti acasa, la birou sau chiar in calatorie, puteti imprima direct de pe dispozitivul mobil.

Ghid pas cu pas pentru conectarea imprimantei Canon la dispozitivul mobil

Pasul 1: Asigurati-va conexiunea wireless

In primul rand, asigurati-va ca imprimanta dvs. Canon si dispozitivul mobil sunt conectate la aceeasi retea fara fir. Acest lucru este crucial pentru comunicarea de succes intre cele doua dispozitive.

Pasul 2: Descarcati si instalati aplicatia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Apoi, descarcati aplicatia Canon PRINT Inkjet/SELPHY din App Store (pentru iOS) sau Google Play Store (pentru Android). Aceasta aplicatie va permite sa va conectati si sa controlati cu usurinta imprimanta Canon de pe dispozitivul mobil.

Pasul 3: Lansati aplicatia Canon PRINT Inkjet/SELPHY

Odata ce aplicatia este instalata, lansati-o pe dispozitivul dvs. mobil. Poate fi necesar sa acordati permisiuni aplicatiei pentru a accesa anumite functii ale dispozitivului dvs., cum ar fi fotografii sau documente.

Pasul 4: Adaugati imprimanta dvs

In aplicatie, atingeti pictograma „+” sau „Adaugati imprimanta” pentru a adauga imprimanta dvs. Canon. Aplicatia va cauta automat imprimantele disponibile conectate la aceeasi retea.

Pasul 5: Selectati imprimanta dvs

Din lista de imprimante disponibile, selectati imprimanta dvs. Canon. Asigurati-va ca este pornit si gata de conectare.

Pasul 6: Conectati-va la imprimanta dvs

Urmati instructiunile de pe ecran pentru a va conecta dispozitivul mobil la imprimanta Canon. Aceasta poate implica introducerea unei chei de securitate sau a unei parole specifice retelei dvs. fara fir.

Pasul 7: Testati conexiunea

Odata stabilita conexiunea, se recomanda sa tipariti o pagina de test sau un document pentru a va asigura ca procesul de imprimare functioneaza corect. Acest lucru va va ajuta sa identificati orice problema si sa remediati problemele in consecinta.

Recomandari cheie

 • Imprimarea fara fir de pe dispozitivul mobil ofera confort, economie de timp si productivitate sporita.
 • Descarcati si instalati aplicatia Canon PRINT Inkjet/SELPHY pentru a va conecta si controla imprimanta Canon de pe dispozitivul mobil.
 • Asigurati-va ca atat imprimanta dvs. Canon, cat si dispozitivul mobil sunt conectate la aceeasi retea fara fir.
 • Urmati ghidul pas cu pas furnizat de aplicatie pentru a adauga si conecta imprimanta Canon.
 • Testati conexiunea prin imprimarea unei pagini de test sau a unui document.

Urmand acesti pasi simpli, va puteti conecta cu usurinta imprimanta Canon la dispozitivul mobil si va puteti bucura de libertatea imprimarii fara fir. Acum puteti imprima fara efort documente, e-mailuri importante sau chiar fotografii dragi direct de pe dispozitivul dvs. mobil, indiferent unde va aflati. Imbratisati confortul si productivitatea sporita care vine cu imprimarea mobila!

Conectarea unei imprimante Canon la dispozitivul dvs. mobil ofera numeroase beneficii, cum ar fi confort, economie de timp si productivitate crescuta. Cu conectivitate wireless, puteti imprima de oriunde in raza de actiune a imprimantei dvs.Aplicatia Canon PRINT Inkjet/SELPHY actioneaza ca o punte intre dispozitivul dvs. mobil si imprimanta Canon, permitand comunicarea si controlul fara intreruperi. Nu uitati sa va asigurati ca atat imprimanta dvs. Canon, cat si dispozitivul mobil sunt conectate la aceeasi retea fara fir inainte de a adauga imprimanta prin intermediul aplicatiei. Urmand acesti pasi, veti putea elibera puterea imprimarii fara fir si va veti face viata mai usoara. Deci, de ce sa astepti? Conectati-va imprimanta Canon la dispozitivul mobil astazi si bucurati-va de libertatea de a imprima din mers.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping