Cum sa configurati oglindirea ecranului pe Surface Pro.

Oglindirea ecranului va permite sa afisati continutul Surface Pro pe un ecran mai mare, cum ar fi un televizor sau un proiector. Indiferent daca doriti sa partajati o prezentare, sa transmiteti videoclipuri in flux sau sa jucati jocuri, configurarea oglindirii ecranului pe Surface Pro va poate imbunatati considerabil experienta. In acest articol, va vom ghida prin pasii pentru a configura cu usurinta oglindirea ecranului pe Surface Pro.

De ce sa folositi Screen Mirroring

 • Experienta de vizionare imbunatatita: Oglindirea ecranului va permite sa va bucurati de continutul Surface Pro pe un afisaj mai mare, facandu-l perfect pentru prezentari, vizionarea de filme sau jocuri.
 • Conectivitate wireless: Cu oglindirea ecranului, puteti elimina nevoia de cabluri si puteti conecta Surface Pro la un alt dispozitiv folosind tehnologia wireless.
 • Colaborare si partajare: Oglindirea ecranului va permite sa va impartasiti cu usurinta munca cu altii, facandu-l ideal pentru proiecte de colaborare, intalniri de afaceri sau in scopuri educationale.

Configurarea oglinzii ecranului pe Surface Pro

Urmati ghidul pas cu pas de mai jos pentru a configura oglindirea ecranului pe Surface Pro:

Pasul 1: Verificati cerintele de sistem

Asigurati-va ca Surface Pro indeplineste cerintele necesare pentru oglindirea ecranului:

 • Surface Pro 3 sau model de dispozitiv mai nou.
 • Sistem de operare Windows 8.1 sau o versiune ulterioara.
 • Dispozitivul pe care doriti sa il oglinditi trebuie sa accepte oglindirea ecranului, cum ar fi un televizor inteligent compatibil sau un adaptor de afisare fara fir.

Pasul 2: Activati Screen Mirroring

Pentru a activa oglindirea ecranului pe Surface Pro, urmati aceste instructiuni:

 1. Deschideti Centrul de actiuni glisand dinspre marginea dreapta a ecranului sau selectand pictograma de notificare din bara de sistem.
 2. Faceti clic pe optiunea „Proiect”.
 3. Alegeti „Conectati-va la un afisaj wireless” dintre optiunile disponibile.
 4. Selectati dispozitivul pe care doriti sa il oglinditi din lista de afisaje disponibile.

Pasul 3: Conectati-va la dispozitiv

Dupa selectarea dispozitivului, Surface Pro va incerca sa stabileasca o conexiune.Urmati orice instructiuni de pe ecran pentru a finaliza procesul de conectare. Odata conectat, ecranul Surface Pro va fi reflectat pe dispozitivul ales.

Beneficiile oglinzii ecranului pe Surface Pro

 • Flexibilitate: Oglindirea ecranului va ofera flexibilitatea de a afisa Surface Pro pe diferite dispozitive compatibile, permitandu-va sa va adaptati la diferite medii si setari.
 • Productivitate sporita: Oglindind Surface Pro, puteti face mai multe sarcini, puteti vizualiza continut mai mare si puteti colabora cu altii, sporind astfel productivitatea.
 • Comoditate wireless: Cu oglindirea wireless a ecranului, sunteti eliberat de constrangerile cablurilor, oferind o experienta fara dezordine si fara intreruperi.

Oglindirea ecranului pe Surface Pro deschide o lume de posibilitati, permitandu-va sa partajati, sa colaborati si sa va bucurati de continut pe ecrane mai mari fara efort. Indiferent daca faceti o prezentare sau pur si simplu va relaxati cu un film, oglindirea ecranului va imbunatateste experienta generala de utilizator. Profita acum de aceasta functie si bucura-te de beneficiile pe care le aduce!

Disclaimer: informatiile furnizate in acest articol se bazeaza pe experienta si cercetarile proprii ale autorului. Anumite detalii si pasi pot varia in functie de modelul specific al Surface Pro sau de dispozitivul la care faceti oglinda. Va rugam sa consultati manualul de utilizare a dispozitivului sau documentatia oficiala pentru instructiuni precise.

Добавить комментарий