FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Cum sa partajati continut media de pe dispozitivul mobil la televizorul dvs. TCL.

In era digitala de astazi, capacitatea de a partaja continut media de pe dispozitivul mobil la televizor a devenit o caracteristica esentiala. TCL, un brand lider de electronice de larg consum, ofera o solutie perfecta pentru a transfera si a transmite fara fir continut de pe dispozitivul mobil pe televizorul TCL. Indiferent daca doriti sa va prezentati fotografiile din vacanta, sa transmiteti in flux filmele preferate sau sa va bucurati de muzica preferata pe un ecran mai mare, TCL va acopera. In acest articol, va vom ghida prin pasii simpli pentru a partaja continut media de pe dispozitivul mobil pe televizorul dvs. TCL.

Pasul 1: Asigurati-va compatibilitatea si conectivitatea

Inainte de a incepe, asigurati-va ca atat dispozitivul mobil, cat si televizorul TCL sunt compatibile si conectate la aceeasi retea Wi-Fi. Televizoarele TCL accepta diverse protocoale de streaming media wireless, cum ar fi Miracast, Chromecast si Roku, in functie de model. In plus, asigurati-va ca dispozitivul dvs. mobil are instalate cele mai recente actualizari de software pentru performante optime.

 • Verificati compatibilitatea dintre dispozitivul dvs. mobil si TV TCL.
 • Conectati ambele dispozitive la aceeasi retea Wi-Fi.
 • Actualizati-va dispozitivul mobil si televizorul TCL la cea mai recenta versiune de software.

Pasul 2: Activati Screen Mirroring

Pentru a incepe partajarea continutului media, trebuie sa activati oglindirea ecranului pe televizorul dvs. TCL. Aceasta caracteristica va permite sa reflectati afisajul dispozitivului dvs. mobil direct pe ecranul televizorului. Procesul poate varia usor in functie de modelul televizorului, dar, in general, puteti urma acesti pasi:

 1. Folosind telecomanda TV TCL, navigati la meniul de setari.
 2. Selectati optiunea „Oglindire ecran” sau „Miracast”.
 3. Activati functia de oglindire a ecranului.

Acum, televizorul dvs. TCL este gata sa primeasca continut de pe dispozitivul dvs. mobil.

Pasul 3: Conectati-va dispozitivul mobil

Odata ce oglindirea ecranului este activata pe televizorul dvs. TCL, este timpul sa va conectati dispozitivul mobil. Procesul poate diferi in functie de sistemul de operare al dispozitivului dvs.

Pentru dispozitivele Android:

 1. Glisati in jos din partea de sus a ecranului pentru a deschide panoul de notificari.
 2. Atingeti pictograma „Cast” sau „Screen Mirroring”.
 3. Selectati televizorul dvs. TCL din lista de dispozitive disponibile.

Pentru dispozitivele iOS:

 1. Glisati in sus din partea de jos a ecranului (sau din dreapta sus pe iPhone-urile mai noi) pentru a accesa Centrul de control.
 2. Atingeti pictograma „AirPlay” sau „Screen Mirroring”.
 3. Selectati televizorul dvs. TCL din lista de dispozitive disponibile.

Pasul 4: Transmiteti in flux si partajati continut media

Odata ce dispozitivul dvs. mobil este conectat la televizorul dvs. TCL, puteti incepe sa transmiteti si sa partajati fara efort diferite tipuri de continut media:

 • Fotografii si videoclipuri: afisati fotografiile si videoclipurile memorabile pe ecranul mare. Impartaseste-ti momentele de vacanta, intalnirile de familie sau lucrarile creative cu prietenii si familia.
 • Muzica si sunet: Bucurati-va de melodiile, podcasturile sau cartile audio preferate prin difuzoarele puternice ale televizorului dvs. TCL. Transforma-ti camera de zi intr-o sala de concert personala.
 • Aplicatii de streaming: transmiteti in flux filmele, emisiunile TV si videoclipurile preferate din aplicatiile de streaming populare instalate pe dispozitivul dvs. mobil. Experimentati emotia si fiorul pe un afisaj mai mare.
 • Jocuri: duceti-va experienta de joc la noi culmi jucand jocuri mobile pe televizorul dvs. TCL. Cufundati-va in actiune cu o vedere mai larga si un sunet superior.

Recomandari cheie:

 • TCL ofera o solutie convenabila pentru a partaja fara fir media de pe dispozitivul mobil la televizorul TCL.
 • Asigurati-va compatibilitatea si conectivitatea intre dispozitivul dvs. mobil si televizorul TCL.
 • Activati oglindirea ecranului pe televizorul dvs. TCL pentru a incepe partajarea continutului media.
 • Conectati-va dispozitivul mobil utilizand optiunile de oglindire a ecranului sau de proiectare disponibile pe dispozitiv.
 • Transmiteti in flux si partajati fotografii, videoclipuri, muzica, aplicatii de streaming si jocuri pe televizorul dvs. TCL pentru o experienta de divertisment imbunatatita.

Integrarea dispozitivului dvs. mobil cu televizorul dvs. TCL deschide o lume de posibilitati. Imbratisati versatilitatea si comoditatea de a partaja continut media fara efort, totul controlat din palma.Cu tehnologia inovatoare TCL si pasii usor de urmat descrisi in acest articol, va puteti da viata continutului digital pe marele ecran. Incepeti sa va bucurati de o experienta de divertisment captivanta ca niciodata, totul cu puterea TCL.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping