FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Cum sa remediati o imagine distorsionata sau inversata pe televizorul dvs. Sharp.

Daca detineti un televizor Sharp, este posibil sa intampinati o problema in care imaginea afisata apare distorsionata sau inversata. Acest lucru poate fi frustrant, mai ales atunci cand incercati sa va bucurati de emisiunile sau filmele preferate. Din fericire, exista cativa pasi de depanare pe care ii puteti face pentru a rezolva aceasta problema si pentru a aduce televizorul inapoi la calitatea optima a afisajului.

1. Verificati-va conexiunile

Inainte de a aborda solutii mai complexe, este important sa va asigurati ca televizorul dvs. este conectat corect la sursa de intrare. Incepeti prin a verifica toate cablurile si conexiunile dintre televizorul dvs. Sharp si dispozitivul la care este conectat, cum ar fi o cutie de cablu sau o consola de jocuri. Asigurati-va ca sunt bine conectate si ca nu s-au desprins.

Cheie la pachet: Cablurile slabite sau conexiunile slabe pot duce la imagini distorsionate sau inversate pe televizorul dvs. Sharp. Verificarea si securizarea conexiunilor este primul pas catre rezolvarea problemei.

2. Resetati setarile de imagine

Daca problema persista, merita sa resetati setarile de imagine ale televizorului dvs. la valorile implicite. Acest lucru poate ajuta la eliminarea eventualelor erori software sau setari incorecte care ar putea cauza imaginea distorsionata sau inversata. Pentru a reseta setarile pentru imagine, urmati acesti pasi:

 • Apasati butonul „Meniu” de pe telecomanda TV Sharp.
 • Navigati la meniul „Setari” folosind tastele sageti.
 • Selectati „Imagine” si apoi alegeti „Resetati setarile imaginii”.
 • Confirmati resetarea selectand „Da”.

Cheie la pachet: Resetarea setarilor pentru imagine poate rezolva adesea problemele de afisare cauzate de configuratii incorecte ale televizorului sau de erori ale software-ului.

3. Actualizati firmware-ul televizorului dvs

Firmware-ul invechit poate duce uneori la anomalii de afisare pe televizorul dvs. Sharp. Verificarea si instalarea oricaror actualizari de firmware disponibile poate ajuta la rezolvarea acestei probleme. Iata cum puteti actualiza firmware-ul televizorului dvs. Sharp:

 • Apasati butonul „Meniu” de pe telecomanda si navigati la meniul „Setari”.
 • Selectati „Optiuni de sistem” si apoi alegeti „Actualizare software”.
 • Faceti clic pe „Cautati actualizari” si urmati instructiunile de pe ecran pentru a actualiza firmware-ul televizorului.

Cheie la pachet: Mentinerea la zi a firmware-ului televizorului dvs. Sharp este esentiala pentru o performanta optima si poate ajuta la eliminarea problemelor de afisare.

4. Reglati raportul de aspect si setarile de afisare

In unele cazuri, raportul de aspect sau setarile de afisare necorespunzatoare pot duce la imagini distorsionate sau inversate pe televizorul dvs. Sharp. Pentru a remedia acest lucru, puteti incerca sa ajustati raportul de aspect si setarile de afisare. Urmati acesti pasi:

 1. Apasati butonul „Meniu” de pe telecomanda.
 2. Navigati la meniul „Setari” si selectati „Imagine”.
 3. Alegeti „Raport de aspect” si selectati raportul corect pentru continutul dvs. (de exemplu, 16:9 pentru continutul cu ecran lat).
 4. Reveniti la meniul „Setari”, selectati „Afisaj” si ajustati luminozitatea, contrastul si alte setari relevante dupa cum este necesar.

Cheie la pachet: Raportul de aspect corect si setarile de afisare sunt cruciale pentru o imagine clara si precisa pe televizorul dvs. Sharp. Ajustarea acestor setari poate ajuta la restabilirea calitatii corespunzatoare a imaginii.

5. Contactati asistenta Sharp

Daca ati incercat toti pasii de mai sus si televizorul dvs. Sharp afiseaza in continuare o imagine distorsionata sau inversata, este recomandabil sa contactati Sharp Support pentru asistenta suplimentara. Ei au expertiza pentru a diagnostica si rezolva probleme complexe care pot necesita interventie profesionala.

Cheie la pachet: Cand toate celelalte nu reusesc, solicitarea de asistenta de la Sharp Support va poate ajuta sa rezolvati problemele persistente de afisare pe televizorul dvs. Sharp.

A avea o imagine distorsionata sau inversata pe televizorul dvs. Sharp poate fi problematica, dar nu este o problema care nu poate fi rezolvata. Prin verificarea conexiunilor, resetarea setarilor de imagine, actualizarea firmware-ului, ajustarea raportului de aspect si cautand asistenta profesionala atunci cand este necesar, ar trebui sa va puteti bucura din nou de o imagine clara si clara pe televizor.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping