FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Cum sa va pastrati AirPod-urile in siguranta si sa evitati sa le plasati gresit.

AirPod-urile Apple au devenit rapid una dintre cele mai populare casti wireless, oferind confort si sunet de inalta calitate. Cu toate acestea, dimensiunea lor mica ii poate face predispusi sa fie deplasati. Pierderea unui AirPod sau a carcasei de incarcare poate fi frustranta si costisitoare. Din fericire, exista mai multe strategii pe care le puteti folosi pentru a va urmari AirPod-urile si pentru a va asigura ca sunt intotdeauna la indemana.

1. Utilizati aplicatia Find My

Una dintre cele mai bune modalitati de a evita pierderea AirPod-urilor este sa profitati de aplicatia Find My de la Apple. Aceasta aplicatie va permite sa va localizati dispozitivele folosind tehnologia lor Bluetooth incorporata. Iata cum il puteti folosi:

 • Deschideti aplicatia Gaseste-mi pe iPhone sau iPad.
 • Selectati fila „Dispozitive” din partea de jos a ecranului.
 • Alegeti AirPod-urile din lista de dispozitive.
 • Aplicatia va afisa ultima locatie cunoscuta a AirPod-urilor, ajutandu-va sa le urmariti.

Folosind aplicatia Gaseste-mi, poti sa gasesti rapid AirPod-urile daca sunt in apropiere sau chiar sa le vezi locatia pe o harta daca sunt mai departe.

2. Pastrati-va AirPod-urile intr-o carcasa dedicata

Investitia intr-o carcasa dedicata pentru AirPod-urile dvs. poate ajuta la prevenirea pierderii acestora. Exista numeroase optiuni disponibile, de la huse compacte din silicon pana la huse elegante din piele. Cautati un caz care ofera:

 • O potrivire sigura pentru a preveni alunecarea accidentala.
 • Clipuri atasabile pentru a va mentine AirPod-urile usor accesibile.
 • Materiale durabile pentru a va proteja AirPod-urile de zgarieturi si impacturi.

Avand o husa dedicata, nu numai ca adauga un strat suplimentar de protectie pentru AirPod-urile tale, dar faciliteaza si localizarea lor in geanta sau buzunare.

3. Creati o rutina

Stabilirea unei rutine poate reduce foarte mult sansele de a va pierde AirPod-urile. Luati in considerare urmatoarele:

 • Desemnati un loc specific pentru AirPod-urile dvs. atunci cand nu sunt utilizate, cum ar fi o tava mica sau un buzunar dedicat in geanta.
 • Puneti intotdeauna AirPod-urile in carcasa lor cand terminati de le folositi.
 • Obisnuieste-te sa verifici prezenta AirPod-urilor inainte de a parasi o locatie.
 • Dezvoltarea unei rutine va asigura ca sunteti constient in mod constant de unde se afla AirPod-urile dvs.

4. Utilizati extensii de raza Bluetooth

Daca aveti tendinta de a va pierde AirPod-urile in casa sau in birou, luati in considerare utilizarea dispozitivelor de extindere a razei Bluetooth. Aceste gadgeturi mici extind raza de actiune a semnalelor Bluetooth, permitandu-va sa va urmariti AirPod-urile de la o distanta mai mare. Unele optiuni populare includ Tile, Chipolo si TrackR. Atasand aceste dispozitive la AirPod-urile sau carcasa lor, le puteti localiza cu usurinta folosind smartphone-ul.

5. Activati Detectarea automata a urechii

AirPod-urile includ o functie utila numita „Detectie automata a urechii”, care poate ajuta la prevenirea deplasarii gresite. Cand este activata, aceasta functie intrerupe redarea audio de indata ce scoateti unul sau ambele AirPod-uri din urechi si reia cand le puneti la loc. In acest fel, nu va trebui sa va faceti griji ca veti lasa accidental AirPod-urile in urma daca le luati. afara momentan.

Concluzie

Plasarea gresita a AirPod-urilor poate fi o intamplare comuna datorita dimensiunii lor compacte. Cu toate acestea, prin folosirea strategiilor prezentate mai sus, puteti reduce semnificativ sansele de a le pierde. Nu uitati sa profitati de aplicatia Gaseste-mi, sa investesti intr-o carcasa dedicata, sa stabilesti o rutina, sa folosesti extensii de raza Bluetooth si sa activezi Detectarea automata a urechii. Urmand aceste sfaturi, vei avea liniste sufleteasca stiind ca AirPod-urile tale vor fi intotdeauna la indemana ta.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping