FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Durata de viata a bateriei: AirPods vs AirPods Pro.

In lumea cu ritm rapid de astazi, castile wireless au devenit un accesoriu esential pentru multi oameni. Apple, un brand lider in industria tehnologiei, a introdus pe piata doua produse populare – AirPods si AirPods Pro. Ambele casti wireless au propriile caracteristici si avantaje unice, dar unul dintre cei mai importanti factori de luat in considerare inainte de a face o achizitie este durata de viata a bateriei. In acest articol, vom aprofunda in compararea duratei de viata a bateriei AirPods si AirPods Pro.

Durata de viata a bateriei AirPods

AirPods, prima generatie de casti wireless de la Apple, au fost lansate in decembrie 2016. De atunci, au castigat o popularitate imensa in randul utilizatorilor pentru designul lor elegant si conectivitatea perfecta cu dispozitivele Apple. Cand vine vorba de durata de viata a bateriei, AirPod-urile ofera pana la cinci ore de timp de ascultare cu o singura incarcare.

 • Viteza de incarcare: AirPod-urile se incarca rapid – doar 15 minute in carcasa de incarcare poate oferi pana la 3 ore de timp de ascultare sau 2 ore de convorbire.
 • Carcasa de incarcare: Carcasa de incarcare contine mai multe incarcari pentru AirPods si ofera un total de peste 24 de ore de ascultare sau pana la 18 ore de convorbire.
 • Timp de asteptare: In timp ce nu sunt utilizate, AirPod-urile pot dura pana la doua saptamani in standby inainte de a fi nevoie sa fie reincarcate.

Durata de viata a bateriei AirPods Pro

AirPods Pro, versiunea imbunatatita a AirPods, a aparut pe piata in octombrie 2019. Sunt cunoscuti pentru functia de anulare activa a zgomotului, calitatea sunetului imbunatatita si designul imbunatatit. In ceea ce priveste durata de viata a bateriei, AirPods Pro ofera pana la patru ore si jumatate de timp de ascultare la o singura incarcare, ceva mai putin decat AirPods.

 • Viteza de incarcare: Similar cu AirPods, si AirPods Pro se incarca rapid – o incarcare rapida de 5 minute in carcasa de incarcare poate oferi aproximativ 1 ora de timp de ascultare.
 • Carcasa de incarcare: Carcasa de incarcare pentru AirPods Pro ofera peste 24 de ore de ascultare sau pana la 18 ore de convorbire, la fel ca AirPod-urile standard.
 • Timp de asteptare: Cand nu sunt folosite, AirPods Pro poate dura pana la doua saptamani in standby inainte de a necesita o reincarcare.

Compararea duratei de viata a bateriei

Cand comparam durata de viata a bateriei AirPods si AirPods Pro, este clar ca exista doar o mica diferenta intre cele doua. AirPods ofera cinci ore de timp de ascultare, in timp ce AirPods Pro ofera patru ore si jumatate. Cu toate acestea, ambele modele impartasesc capacitati de incarcare similare prin carcasele lor de incarcare respective.

Carcasele de incarcare atat pentru AirPods, cat si pentru AirPods Pro ofera un timp suplimentar de ascultare de 24 de ore, asigurandu-va ca va puteti bucura de muzica, podcasturile sau cartile audio preferate pentru o perioada lunga de timp, fara intrerupere. In plus, caracteristica de incarcare rapida a ambelor modele va permite sa obtineti cateva ore de timp de ascultare doar cu o sesiune scurta de incarcare.

Moldova: O piata in crestere pentru AirPods

Moldova, o tara mica din Europa de Est, a inregistrat o crestere semnificativa a adoptarii castilor wireless precum AirPods. Comoditatea si asocierea perfecta cu dispozitivele Apple fac din AirPods o alegere populara pentru consumatorii moldoveni cunoscatori de tehnologie.

Cererea de AirPod-uri in Moldova este evidenta din cifrele de vanzari in crestere. Potrivit statisticilor din industrie, piata castilor wireless din Moldova a cunoscut o crestere de 25% in 2020, AirPods dominand cota de piata.

Recomandari cheie

 • AirPods ofera pana la cinci ore de ascultare cu o singura incarcare, in timp ce AirPods Pro ofera patru ore si jumatate.
 • Atat AirPods, cat si AirPods Pro au o carcasa de incarcare care ofera peste 24 de ore de timp suplimentar de ascultare.
 • Caracteristica de incarcare rapida a ambelor modele permite utilizatorilor sa se bucure de ore de ascultare doar cu o scurta sesiune de incarcare.
 • Moldova a demonstrat o cerere in crestere pentru casti wireless, AirPods fiind o alegere populara in randul consumatorilor.

In concluzie, cand vine vorba de durata de viata a bateriei, AirPods si AirPods Pro ofera performante similare cu o usoara diferenta in timpul de ascultare.Ambele modele ofera experiente audio fara fir fara intreruperi, asigurandu-se ca utilizatorii se pot bucura de continutul lor preferat fara intreruperi. Indiferent daca alegeti AirPods sau AirPods Pro, puteti avea incredere in durata de viata fiabila a bateriei pe care o ofera castile wireless Apple.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping