Ecranul Google Pixel devine negru in timpul depanarii apelurilor.

Telefoanele inteligente Google Pixel au castigat o popularitate imensa pentru functiile lor avansate si tehnologia de ultima ora. Cu toate acestea, ca orice dispozitiv electronic, sunt predispusi la probleme ocazionale. O problema cu care se confrunta frecvent utilizatorii Google Pixel este ecranul care se intuneca in timpul apelurilor. Desi poate fi frustrant, exista cativa pasi de depanare pe care ii puteti lua pentru a rezolva aceasta problema si a reveni la convorbiri telefonice neintrerupte.

Cauze posibile pentru problema ecranului negru

Inainte de a trece la pasii de depanare, sa intelegem cateva posibile motive pentru care ecranul Google Pixel devine negru in timpul apelurilor:

  • Defectiune a senzorului de proximitate: Senzorul de proximitate de pe Google Pixel este responsabil pentru detectarea cand tineti telefonul la ureche. Daca acest senzor este blocat sau functioneaza defectuos, poate declansa din greseala telefonul sa inchida ecranul in timpul apelurilor.
  • Glitch software: Ca orice alt smartphone, dispozitivele Google Pixel se pot confrunta cu erori software care pot interfera cu functionalitatea apelurilor. Aceste erori pot determina uneori ecranul sa devina negru.
  • Problema hardware: In unele cazuri, o problema hardware ar putea fi de vina. Problemele cu afisajul telefonului sau componentele interne ale telefonului pot face ca ecranul sa devina negru in timpul apelurilor.

Pasi de depanare pentru a remedia problema ecranului negru

Acum ca am identificat cateva cauze potentiale, haideti sa exploram pasii de depanare pentru a rezolva problema ecranului negru de pe Google Pixel:

1. Reporniti dispozitivul

O simpla repornire poate rezolva adesea erori temporare ale software-ului. Apasati si mentineti apasat butonul de pornire de pe Google Pixel, apoi atingeti „Reporniti” cand optiunea apare pe ecran. Verificati daca problema ecranului negru este rezolvata dupa repornire.

2. Verificati daca exista actualizari de software

Actualizarile software includ adesea remedieri de erori si imbunatatiri.Accesati meniul „Setari” de pe Google Pixel, selectati „Despre telefon”, apoi atingeti „Actualizari de sistem”. Daca este disponibila o actualizare, descarcati-o si instalati-o. Actualizarea software-ului poate rezolva orice probleme de fond care cauzeaza problema ecranului negru.

3. stergeti partitia cache

stergerea partitiei cache poate ajuta la rezolvarea problemelor legate de software. Opriti Google Pixel si intrati in modul de recuperare apasand si apasand simultan butoanele de pornire si de reducere a volumului. Utilizati butoanele de volum pentru a naviga in meniu si selectati „Modul de recuperare”. Odata ajuns in modul de recuperare, selectati „stergeti partitia cache” si confirmati selectia. Reporniti dispozitivul si verificati daca problema persista.

4. Calibrati senzorul de proximitate

Daca senzorul de proximitate nu functioneaza corect, recalibrarea acestuia poate fi de ajutor. Puteti utiliza aplicatii de calibrare terta parte disponibile in Magazinul Google Play pentru a efectua aceasta sarcina. Instalati o aplicatie de calibrare cu renume, urmati instructiunile furnizate si vedeti daca rezolva problema ecranului negru in timpul apelurilor.

5. Contactati asistenta Google

Daca pasii de depanare de mai sus nu rezolva problema, este recomandabil sa contactati Asistenta Google pentru asistenta suplimentara. Acestia pot oferi indrumari personalizate in functie de problema dvs. specifica si va pot oferi solutii suplimentare sau pot recomanda o reparatie, daca este necesar.

Recomandari cheie

  • Ecranul Google Pixel devine negru in timpul apelurilor poate fi frustrant, dar este o problema comuna cu care se confrunta utilizatorii.
  • Cauzele posibile includ functionarea defectuoasa a senzorului de proximitate, erori software sau probleme hardware.
  • Repornirea dispozitivului, verificarea actualizarilor software, stergerea partitiei cache si calibrarea senzorului de proximitate sunt cativa pasi de depanare pe care ii puteti lua.
  • Daca problema persista, se recomanda sa contactati Asistenta Google pentru asistenta suplimentara.

Urmand acesti pasi de depanare, puteti rezolva problema ca ecranul Google Pixel devine negru in timpul apelurilor.Retineti, fiecare dispozitiv poate avea circumstante unice, asa ca este esential sa adaptati pasii in functie de situatia dvs. specifica. Acum va puteti bucura de conversatii telefonice neintrerupte pe Google Pixel.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *