FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Experimentati performanta suprema in jocuri pe Xbox Series XS.

Pasionatii de jocuri sunt mereu in cautarea experientei de joc supreme. Lansarea Xbox Series XS a luat cu asalt lumea jocurilor, oferind caracteristici remarcabile care ridica jocul la un nivel cu totul nou. Indiferent daca esti un jucator ocazional sau un profesionist dedicat, aceasta consola de ultima generatie promite sa ofere performante de neegalat si un gameplay captivant. Sa ne aprofundam in caracteristicile si avantajele incredibile care fac din Xbox Series XS un must-have pentru jucatori.

Hardware si performanta impresionante

Xbox Series XS are hardware de ultima generatie care depaseste limitele tehnologiei de joc. Alimentata de un procesor AMD Zen 2 personalizat si GPU bazat pe RDNA 2, aceasta consola ofera timpi de incarcare ultrarapidi, rate de cadre mai fluide si efecte vizuale uimitoare. Jucatorii se pot astepta la pana la 120 de cadre pe secunda (FPS) si rezolutii de pana la 8K, asigurand o experienta de joc captivanta si uluitoare din punct de vedere vizual. Functia inovatoare Quick Resume le permite jucatorilor sa comute fara probleme intre mai multe jocuri, economisind timp si eliminand intreruperile.

Recomandari cheie:

 • Procesor personalizat AMD Zen 2 si GPU bazat pe RDNA 2 pentru performante exceptionale
 • Pana la 120 FPS si rezolutii de pana la 8K pentru imagini uimitoare
 • Functia de reluare rapida permite comutarea fara probleme la joc

Compatibilitate inversa

Xbox Series XS ofera compatibilitate inversa, permitand jucatorilor sa joace o biblioteca vasta de jocuri Xbox One, Xbox 360 si Xbox originale. Nu numai ca te poti bucura de noi titluri optimizate pentru Seria XS, dar poti si revedea jocurile tale clasice preferate cu imagini imbunatatite, timpi de incarcare mai rapidi si rate de cadre mai constante. Cu un catalog extins la indemana, poti retrai momente nostalgice sau descoperi pietre pretioase ascunse din trecut. Aceasta caracteristica este un avantaj major care diferentiaza Xbox Series XS de concurentii sai.

Recomandari cheie:

 • Compatibilitate inversa cu Xbox One, Xbox 360 si jocuri originale Xbox
 • Imagini imbunatatite, timpi de incarcare mai rapidi si rate de cadre mai fluide pentru jocurile clasice
 • Acces la o vasta biblioteca de jocuri

Xbox Game Pass

Serviciul de abonament Xbox Game Pass ofera jucatorilor acces nelimitat la o selectie larga de jocuri de inalta calitate. Cu Xbox Series XS, va puteti bucura de beneficiile Game Pass Ultimate, oferind acces la o biblioteca vasta de jocuri atat pe consola, cat si pe computer. Experimentati titluri de jocuri populare, lansari exclusive si chiar jocuri EA Play, toate incluse in abonamentul dvs. Acest serviciu va asigura ca nu ramaneti niciodata fara jocuri interesante de jucat si ofera o valoare excelenta pentru banii dvs.

Recomandari cheie:

 • Acces la o mare varietate de jocuri cu Xbox Game Pass
 • Game Pass Ultimate include jocuri atat pentru consola, cat si pentru computer
 • Selectie fara sfarsit de titluri populare si lansari exclusive

Audio si imersie imbunatatite

Audio captivant este un aspect crucial al experientei de joc, iar Xbox Series XS ofera o calitate exceptionala a sunetului. Cu suport pentru Dolby Atmos si tehnologiile de sunet spatial, fiecare efect sonor si partitura muzicala prind viata, creand un mediu cu adevarat captivant. Aceasta experienta audio imbunatatita permite jucatorilor sa identifice locatia exacta a sunetelor din joc, sporind realismul si sporind placerea generala a jocului.

Recomandari cheie:

 • Suport pentru Dolby Atmos si tehnologii de sunet spatial pentru o experienta audio captivanta
 • Realism imbunatatit si locatie precisa a sunetului in jocuri

In calitate de jucator dedicat, alegerea consolei potrivite este cruciala pentru a va imbunatati experienta de joc. Xbox Series XS se remarca ca o consola de top care ofera performante exceptionale, acces extins la biblioteca de jocuri si functii imersive. Moldova, si in special capitala ei Chisinau, a fost martora la o crestere a pasionatilor de jocuri care imbratiseaza aceasta consola puternica.

Experimentati performanta suprema in joc pe Xbox Series XS si deblocati un nou nivel de excelenta in jocuri.Cu hardware de varf in industrie, compatibilitate cu versiunea anterioara, acces la o biblioteca extinsa de jocuri si sunet imbunatatit, aceasta consola deschide posibilitati infinite pentru jucatori. Comunitatea de jocuri din Moldova este infloritoare, iar Xbox Series XS a devenit alegerea preferata pentru jucatorii care doresc sa se cufunde pe deplin in lumea jocurilor.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping