FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Explorarea costului NVIDIA Shield TV.

Cand vine vorba de divertisment acasa, televizorul NVIDIA Shield se remarca ca un dispozitiv de streaming puternic, care ofera o experienta de utilizator de neegalat. Cu designul sau elegant si caracteristicile impresionante, acest player media bazat pe Android a castigat popularitate atat printre pasionatii de tehnologie, cat si printre jucatorii. Cu toate acestea, potentialii cumparatori au adesea o intrebare importanta in minte: care este costul televizorului NVIDIA Shield? In acest articol, vom explora diferitele optiuni de pret si vom explora valoarea pe care o ofera acest dispozitiv de streaming de top.

Televizorul NVIDIA Shield: o prezentare generala

NVIDIA Shield TV este un player media de ultima generatie care combina caracteristicile unui set-top box, console de jocuri si hub smart home intr-un singur pachet elegant. Cu procesorul sau puternic Tegra X1+, ofera performante exceptionale si permite utilizatorilor sa reda continutul lor preferat la calitate 4K HDR. In plus, accepta platforme de streaming populare, cum ar fi Netflix, Amazon Prime Video si Disney+, oferind o gama larga de optiuni de divertisment.

Dispozitivul se remarca si prin capacitatile sale de gaming. Utilizand NVIDIA GeForce NOW, utilizatorii au acces la o biblioteca vasta de jocuri si optiunea de a reda si reda titluri AAA fara a fi nevoie de o consola de jocuri dedicata. In plus, televizorul NVIDIA Shield este compatibil cu controlerele de jocuri populare, ceea ce il face o optiune versatila atat pentru jucatorii ocazionali, cat si pentru cei hardcore.

Optiuni de pret

Acum, sa exploram costul televizorului NVIDIA Shield. Exista doua versiuni principale disponibile:

1. NVIDIA Shield TV

 • Pret: Televizorul NVIDIA Shield standard are un pret de 149,99 USD.
 • Caracteristici: Acest model include 8 GB de stocare si o telecomanda traditionala. Accepta streaming 4K HDR si ofera acces la o gama larga de aplicatii si jocuri.

2. NVIDIA Shield TV Pro

 • Pret: NVIDIA Shield TV Pro este disponibil la 199,99 USD.
 • Caracteristici: Cu 16 GB de stocare si functii avansate, versiunea Pro este destinata utilizatorilor cu putere.Include un procesor mai robust, upscaling AI pentru o calitate imbunatatita a imaginii si suport pentru Dolby Vision HDR.

Aceste optiuni de pret permit utilizatorilor sa aleaga versiunea care se potriveste cel mai bine nevoilor si bugetului lor.

Recomandari cheie

Cand luati in considerare costul televizorului NVIDIA Shield, este esential sa va amintiti caracteristicile si avantajele sale impresionante:

 • Performanta puternica: Televizorul NVIDIA Shield este echipat cu un procesor de inalta performanta, permitand transmitere fluida si experiente de joc.
 • Versatilitate: Utilizatorii se pot bucura de o gama larga de aplicatii, jocuri si platforme de streaming pe un singur dispozitiv.
 • Streaming 4K HDR: Televizorul NVIDIA Shield ofera o calitate uimitoare a imaginii, asigurand o experienta de divertisment captivanta.
 • Capabilitati de jocuri: Cu acces la NVIDIA GeForce NOW si compatibilitate cu controlerele de joc, dispozitivul ofera o experienta de joc captivanta, fara a fi nevoie de o consola de jocuri dedicata.
 • Raport calitate/pret: Desi costul poate varia in functie de versiunea aleasa, televizorul NVIDIA Shield ofera o valoare excelenta pentru caracteristicile si performanta sa.

Pe masura ce va cantariti optiunile pentru un dispozitiv de streaming, NVIDIA Shield TV este o alegere de top care ofera o experienta de divertisment fara probleme. Fie ca esti un pasionat de filme sau un pasionat de jocuri, televizorul NVIDIA Shield ofera o solutie all-in-one de inalta calitate.

Continuati sa explorati posibilitatile cu NVIDIA Shield TV si ridicati-va divertismentul acasa la noi culmi!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping