FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Ghid de depanare: De ce tableta mea Amazon Fire nu se oglindeste pe dispozitivul meu Fire TV?

Tabletele Amazon Fire si dispozitivele Fire TV ofera o experienta de streaming fara intreruperi, permitand utilizatorilor sa oglindeasca ecranul tabletei pe un ecran de televizor mai mare. Cu toate acestea, pot exista cazuri in care intampinati dificultati in oglindirea tabletei Amazon Fire pe dispozitivul Fire TV. Daca te afli in aceasta situatie, nu-ti face griji! Acest articol isi propune sa va ghideze prin cativa pasi de depanare pentru a va ajuta sa rezolvati problema.

1. Verificati conexiunea Wi-Fi

Inainte de a va scufunda in aspectele tehnice, incepeti intotdeauna prin a asigura o conexiune Wi-Fi stabila. Oglindirea necesita o conexiune puternica la internet, asa ca verificati daca atat tableta Amazon Fire, cat si dispozitivul Fire TV sunt conectate la aceeasi retea Wi-Fi.

2. Reporniti ambele dispozitive

Uneori, remedieri simple, cum ar fi oprirea si apoi repornirea dispozitivelor, pot face minuni. Incepeti prin a reporni tableta Amazon Fire si dispozitivul Fire TV. Apasati si mentineti apasat butonul de pornire de pe ambele dispozitive pana cand acestea se opresc complet. Apoi, reporniti-le si incercati din nou sa oglinditi.

3. Actualizati-va Dispozitivele

Atat tableta Amazon Fire, cat si dispozitivul Fire TV ar trebui sa ruleze pe cele mai recente versiuni de software si firmware. Accesati setarile de pe ambele dispozitive si verificati daca exista actualizari disponibile. Daca sunt disponibile actualizari, instalati-le si incercati din nou oglindirea.

4. Asigurati-va compatibilitatea cu oglindirea

Oglindirea nu este disponibila pe toate tabletele Fire si dispozitivele Fire TV. Asigurati-va ca tableta dvs. Amazon Fire si dispozitivul Fire TV accepta oglindirea. Verificati specificatiile si detaliile de compatibilitate pe site-ul oficial Amazon.

5. Activati Display Mirroring

Asigurati-va ca oglindirea afisajului este activata atat pe tableta Amazon Fire, cat si pe dispozitivul Fire TV. Pentru a face acest lucru:

 • Pe tableta Amazon Fire: glisati in jos din partea de sus a ecranului pentru a deschide meniul Setari rapide.Atingeti „Display Mirroring” sau „Screen Mirroring” si selectati dispozitivul Fire TV din lista.
 • Pe dispozitivul Fire TV: navigati la meniul „Setari” si deschideti „Afisaj si sunete”. Selectati „Activati oglindirea afisajului” si asteptati ca tableta sa apara in lista.
 • Recomandari cheie

  • Conexiunea Wi-Fi este cruciala pentru oglindire. Asigurati-va ca ambele dispozitive sunt conectate la aceeasi retea.
  • Repornirea dispozitivelor poate rezolva adesea probleme minore.
  • Pastrati-va dispozitivele actualizate cu cele mai recente software si firmware.
  • Verificati compatibilitatea dispozitivelor dvs. pentru oglindire.
  • Activati oglindirea afisajului pe ambele dispozitive.

  Oglindirea ecranului tabletei Amazon Fire pe dispozitivul Fire TV va poate imbunatati experienta de divertisment, permitandu-va sa va bucurati de continut pe un ecran mai mare. Urmand pasii de depanare mentionati mai sus, puteti rezolva orice probleme care impiedica functionarea corecta a functiei de oglindire.

  Moldova sau Chisinaul nu au legatura directa cu subiectul acestui articol, dar daca se intampla sa va confruntati cu aceste probleme in timp ce utilizati tableta Amazon Fire sau dispozitivele Fire TV in Moldova sau Chisinau, fiti siguri ca solutiile mentionate mai sus sunt aplicabile indiferent de locatia dvs.

  Добавить комментарий

  Newsletter

  If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

   Shopping cart

   0
   image/svg+xml

   No products in the cart.

   Continue Shopping