FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Imbunatatiti-va experienta de vizionare la televizor cu Ambilight pe televizoarele Philips.

Imaginati-va ca vizionati un film sau jucati un joc la televizor, iar culorile de pe ecran se raspandesc pe peretele din spatele acestuia, creand o experienta captivanta si captivanta. Acest lucru este posibil cu Ambilight, o caracteristica unica oferita de televizoarele Philips. In acest articol, vom explora capacitatile Ambilight si vom raspunde la intrebarea – Pot folosi Ambilight cu dispozitive externe conectate la televizorul meu Philips?

Ce este Ambilight si cum functioneaza?

Ambilight este o tehnologie proprie dezvoltata de Philips care creeaza un efect de lumina inconjuratoare pe peretele din spatele televizorului. Imbunatateste experienta vizuala extinzand culoarea si luminozitatea continutului de pe ecran dincolo de limitele panoului televizorului. Aceasta caracteristica creeaza o atmosfera mai captivanta, facand experienta dvs. de vizionare mai captivanta si mai placuta.

Tehnologia Ambilight foloseste lumini LED montate pe partea din spate a televizorului. Aceste LED-uri emit lumina care corespunde culorilor si intensitatii continutului afisat pe ecran. Televizorul analizeaza continutul in timp real si ajusteaza culorile si luminozitatea LED-urilor in consecinta. Drept urmare, lumina din jur se aliniaza perfect cu imaginile de pe ecran, aruncand o stralucire fascinanta.

Avantajele Ambilight

Ambilight ofera numeroase avantaje care va imbunatatesc experienta de vizionare la televizor:

 • Experienta captivanta: Ambilight creeaza o dimensiune a ecranului perceputa mai mare si o experienta de vizionare mai captivanta. Iluminarea extinsa te face sa simti ca faci parte din continut.
 • Oboseala redusa a ochilor: Cu reglajele inteligente ale luminii de la Ambilight, contrastul dintre afisaj si imprejurimi este redus, rezultand o presiune mai mica asupra ochilor in timpul orelor lungi de vizionare.
 • Contrast si adancime imbunatatite: Ambilight imbunatateste contrastul si adauga un sentiment de profunzime continutului dvs. Aceasta caracteristica scoate la iveala detalii care ar fi putut fi ratate altfel.
 • Optiuni de personalizare: Televizoarele Philips echipate cu Ambilight va permit sa personalizati efectele de iluminare pentru a se potrivi preferintelor dvs. Puteti regla intensitatea, culoarea si chiar extinde efectul Ambilight la alte lumini inteligente Philips Hue din camera dvs.

Utilizarea Ambilight cu dispozitive externe

Acum, sa raspundem la intrebarea – Pot folosi Ambilight cu dispozitive externe conectate la televizorul meu Philips? Raspunsul este da! Ambilight nu se limiteaza la afisarea continutului exclusiv din surse interne. Functioneaza perfect cu dispozitivele externe conectate la televizorul Philips prin HDMI sau alte porturi. Fie ca este vorba de o consola de jocuri, un set-top box sau un player Blu-ray, Ambilight imbunatateste imaginile continutului redat de pe aceste dispozitive.

Ambilight nu numai ca extinde experienta captivanta la sursele externe, dar se adapteaza inteligent si la continutul redat de pe aceste dispozitive. Cand jucati un joc video, de exemplu, Ambilight poate reactiona la actiunea de pe ecran, imbunatatind si mai mult experienta de joc. Aceasta integrare perfecta intre Ambilight si dispozitivele externe creeaza o sarbatoare vizuala atotcuprinzatoare pentru nevoile dvs. de divertisment.

Recomandari cheie

Cu Ambilight, televizoarele Philips va aduc experienta de vizionare la un nivel cu totul nou, invaluindu-va intr-o atmosfera captivanta:

 • Ambilight extinde culoarea si luminozitatea continutului de pe ecranul televizorului pe peretele din jur, creand un efect captivant.
 • Reduce oboseala ochilor si imbunatateste contrastul si profunzimea, ceea ce duce la o experienta de vizionare mai placuta.
 • Puteti personaliza setarile Ambilight si le puteti sincroniza cu alte lumini Philips Hue din camera dvs.
 • Ambilight functioneaza perfect cu dispozitivele externe conectate la televizorul Philips.
 • Cand utilizati Ambilight cu dispozitive externe, acesta se adapteaza la continutul redat pe aceste dispozitive, imbunatatindu-va si mai mult experienta vizuala.

In concluzie, Ambilight este o caracteristica remarcabila care distinge televizoarele Philips si va creste timpul de divertisment.Intra intr-o lume a imaginilor fascinante si a experientelor captivante cu Ambilight pe televizorul tau Philips!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping