FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Imi pot conecta comutatorul la un computer pentru redare in flux sau capturare joc?

Nintendo Switch, o consola de jocuri populara, cunoscuta pentru versatilitatea sa, a castigat o tractiune semnificativa de la lansarea sa in 2017. Pe langa modurile sale handheld si andocate, este, de asemenea, posibil sa conectati Switch-ul la un computer pentru streaming sau capturarea jocului. Acest articol va explora diferitele metode si avantaje ale conectarii Switch-ului la un computer, oferind informatiile necesare pentru a va imbunatati experienta de joc.

De ce sa va conectati comutatorul la un computer?

Conectarea Switch-ului la un computer deschide o lume de posibilitati atat pentru jucatorii ocazionali, cat si pentru creatorii de continut. Prin valorificarea puterii unui computer, va puteti bucura de mai multe beneficii:

 • Captura joc: Capturarea gameplay-ului va permite sa va impartasiti realizarile in domeniul jocurilor, sa creati continut captivant pentru YouTube sau chiar sa transmiteti in direct pe platforme precum Twitch.
 • Streaming imbunatatit: Conectarea la un computer ofera optiuni de streaming mai avansate, cum ar fi suprapuneri, camere faciale, aspecte personalizate si software de streaming de calitate profesionala.
 • Vizual imbunatatit: In timp ce Nintendo Switch ofera imagini uimitoare pe cont propriu, conectarea la un computer va permite sa profitati de hardware-ul de afisare superior, oferind o grafica mai clara si o calitate vizuala generala mai buna.

Cum sa va conectati comutatorul la un computer

Pentru a conecta Switch-ul la un computer, aveti cateva optiuni:

1. Card de captura HDMI:

O metoda populara este utilizarea unui card de captura HDMI. Acest dispozitiv hardware se afla intre dock-ul Switch si computer, permitandu-va sa inregistrati sau sa transmiteti in flux jocul. Iata cum functioneaza:

 1. Achizitionati un card de captura HDMI: Exista mai multe optiuni disponibile pe piata, precum Elgato HD60 S sau AVerMedia Live Gamer Portable.
 2. Conectati cardul de captura: Introduceti un capat al cablului HDMI in iesirea HDMI a statiei de andocare Switch si celalalt capat in intrarea cardului de captura.
 3. Conectati cardul de captura la computer: Utilizati un cablu USB pentru a conecta cardul de captura la computer.
 4. Configurati software-ul de inregistrare sau streaming: Instalati si configurati software cum ar fi OBS Studio, Streamlabs OBS sau XSplit pentru a captura sau transmite in flux jocul dvs.

2. Captura USB Display:

Alternativ, puteti utiliza un dispozitiv de capturare a afisajului USB, cum ar fi Elgato Game Capture HD60 Pro sau AVerMedia Live Gamer Ultra:

Urmati acesti pasi:

 1. Achizitionati un dispozitiv de capturare a afisajului USB.
 2. Conectati dispozitivul de captura la computer prin USB.
 3. Conectati adaptorul USB-C la HDMI la Switch.
 4. Conectati cablul HDMI de la adaptorul USB-C la dispozitivul de captura.
 5. Configurati software-ul de captura (de exemplu, OBS, XSplit) pentru a captura dispozitivul de capturare a afisajului USB.

Avantajele conectarii comutatorului la un computer

Conectarea Switch-ului la un computer prezinta numeroase avantaje, inclusiv:

 • Flexibilitate: Aveti mai mult control asupra continutului de joc, permitandu-va sa va personalizati fluxurile sau inregistrarile cu suprapuneri, camere faciale si multe altele.
 • Streaming profesional: Utilizarea software-ului de streaming dedicat ofera functii avansate, imbunatatind calitatea fluxului si valoarea productiei.
 • Calitate vizuala imbunatatita: Afisarea jocului pe un monitor de computer poate imbunatati semnificativ calitatea vizuala si fidelitatea, mai ales atunci cand utilizati hardware de ultima generatie.
 • Comunitate extinsa de jocuri: Prin transmiterea in flux sau partajarea jocului, va puteti conecta cu alti jucatori si puteti construi o comunitate in jurul pasiunii dvs.

Concluzie

Conectarea Nintendo Switch la un computer pentru streaming sau capturarea jocului adauga o noua dimensiune experientei tale de joc. Indiferent daca aspirati sa deveniti un creator de continut sau pur si simplu doriti sa impartasiti momentele dvs. de joc cu prietenii, avantajele sunt incontestabile. Folosind un card de captare HDMI sau un dispozitiv de captare cu display USB, puteti debloca o gama de optiuni de personalizare si va puteti bucura de imagini superioare.Imbratisati posibilitatile de a va extinde orizonturile de joc, valorificand puterea computerului pentru a va duce experienta Nintendo Switch la nivelul urmator.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping