Imprimarea directa de pe e-mail sau servicii de stocare in cloud: o solutie convenabila si care economiseste timp.

Pe masura ce tehnologia continua sa avanseze, dependenta noastra de platformele digitale pentru comunicare si stocarea fisierelor a devenit din ce in ce mai raspandita. Serviciile de e-mail si de stocare in cloud au revolutionat modul in care partajam si stocam informatii. Cu toate acestea, exista cazuri in care o copie pe hartie a unui document devine necesara. In astfel de cazuri, capacitatea de a imprima direct din e-mail sau servicii de stocare in cloud poate fi un adevarat schimbator de joc.

In acest articol, vom explora avantajele si caracteristicile tiparirii direct din e-mail sau servicii de stocare in cloud si modul in care va poate economisi timp si efort. Indiferent daca va aflati in Moldova sau in orice alta parte a lumii, aceasta optiune convenabila de imprimare va poate simplifica fluxul de lucru si face gestionarea documentelor o simpla simplitate.

Beneficiile tiparirii direct din e-mail sau servicii de stocare in cloud

1. Comoditate: Abilitatea de a imprima direct din e-mail sau servicii de stocare in cloud elimina nevoia de a descarca fisiere pe computer inainte de a imprima. Acest lucru simplifica procesul de imprimare si economiseste timp pretios.

2. Accesibilitate: Odata cu popularitatea tot mai mare a dispozitivelor mobile, capacitatea de a imprima direct din e-mail sau servicii de stocare in cloud va permite sa imprimati documente de oriunde si oricand. Indiferent daca va aflati la birou sau in deplasare, imprimarea este la doar cateva clicuri distanta.

3. Economie de costuri: imprimarea directa de pe e-mail sau servicii de stocare in cloud va poate ajuta sa economisiti costurile de imprimare. Aveti optiunea de a revizui documentul inainte de imprimare, ceea ce reduce sansele de imprimari inutile sau duplicate.

Cum sa imprimati direct de pe e-mail

Daca primiti un document important in e-mail si aveti nevoie de o copie pe hartie, imprimarea direct de la serviciul dvs. de e-mail este rapida si simpla. Urmati acesti pasi:

 1. Deschideti e-mailul care contine documentul pe care doriti sa-l imprimati.
 2. Faceti clic pe pictograma de tiparire sau accesati meniul „Fisier” si selectati „Imprimare”.
 3. Alegeti imprimanta si ajustati setarile de imprimare daca este necesar.
 4. Faceti clic pe „Imprimare” pentru a initia procesul de imprimare.

Imprimare direct din serviciile de stocare in cloud

Daca va stocati documentele intr-un serviciu de stocare in cloud, cum ar fi Google Drive, Dropbox sau OneDrive, imprimarea direct de pe aceste platforme este la fel de simpla. Iata cum:

 1. Conectati-va la serviciul dvs. de stocare in cloud si navigati la documentul pe care doriti sa-l imprimati.
 2. Faceti clic pe document pentru a-l deschide.
 3. Gasiti pictograma de imprimare sau accesati meniul „Fisier” si selectati „Imprimare”.
 4. Alegeti imprimanta si ajustati setarile de imprimare dupa cum doriti.
 5. Faceti clic pe „Imprimare” pentru a initia procesul de imprimare.

Statistici privind digitalizarea si obiceiurile de tiparire

Sa aruncam o privire la cateva statistici din industrie care evidentiaza nevoia tot mai mare de solutii de imprimare eficiente:

 • In 2020, piata mondiala de imprimare a fost evaluata la aproximativ 193 de miliarde de dolari. (Sursa: Statista)
 • Pana in 2022, se estimeaza ca piata mondiala de imprimare va atinge o valoare de aproximativ 225 de miliarde de dolari. (Sursa: Smithers)
 • Potrivit unui sondaj, 95% dintre respondenti au declarat ca inca mai imprima documente, in ciuda tendintei de digitalizare. (Sursa: Ricoh)

In concluzie

Imprimarea direct din e-mail sau servicii de stocare in cloud ofera o solutie convenabila si care economiseste timp atat pentru persoane fizice, cat si pentru companii. Indiferent daca va aflati in Moldova sau oriunde altundeva in lume, aceasta metoda de imprimare simplifica gestionarea documentelor si reduce nevoia de descarcari inutile. Imbratisati puterea transformarii digitale utilizand aceasta optiune eficienta de imprimare. Imbunatatiti-va fluxul de lucru, economisiti timp si bucurati-va de confortul imprimarii la indemana.

Добавить комментарий