FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Localizarea AirPod-urilor folosind Find My iPhone.

AirPod-urile Apple au devenit unul dintre accesoriile obligatorii pentru utilizatorii de iPhone, oferind o experienta audio fara fir si fara intreruperi. Cu toate acestea, dimensiunea lor mica le face usor de ratacit. Din fericire, cu ajutorul functiei Gaseste-mi iPhone-ul, localizarea AirPod-urilor pierdute a devenit o briza. In acest articol, vom explora modul in care puteti utiliza functia Gaseste-mi iPhone-ul pentru a-ti gasi AirPod-urile, asigurandu-ne ca nu trebuie sa-ti faci griji ca le vei pierde din nou.

Cum functioneaza Gaseste-mi iPhone-ul?

Gaseste-mi iPhone-ul este un instrument puternic dezvoltat de Apple, care permite utilizatorilor sa-si localizeze dispozitivele pierdute sau furate. Aceasta caracteristica utilizeaza GPS-ul dispozitivului, Wi-Fi si datele celulare pentru a identifica locatia exacta a acestuia pe o harta. Proiectat initial pentru a localiza iPhone-uri, Find My iPhone si-a extins capacitatile pentru a include alte dispozitive Apple, inclusiv AirPods.

Configurarea Find My iPhone pe iPhone este un proces simplu. Pur si simplu urmati acesti pasi:

 1. Deschideti aplicatia Setari pe iPhone.
 2. Atingeti numele dvs. in partea de sus a ecranului.
 3. Selectati „Find My” si apoi „Find My iPhone”.
 4. Comutati la optiunile „Gasiti iPhone-ul meu” si „Trimite ultima locatie”.

Cu Gaseste-mi iPhone-ul activat, acum poti sa-ti gasesti AirPod-urile ori de cate ori dispar.

Localizarea AirPod-urilor folosind Find My iPhone

In cazul nefericit in care va pierdeti AirPod-urile, puteti utiliza Gaseste-mi iPhone-ul pentru a le gasi. Urmati acesti pasi:

 1. Deschideti aplicatia Find My pe iPhone sau vizitati iCloud.com pe un computer.
 2. Conectati-va folosind ID-ul si parola Apple.
 3. Selectati fila „Dispozitive” si alegeti AirPod-urile din lista.
 4. Va aparea o harta, afisand ultima locatie cunoscuta a AirPod-urilor.
 5. Daca AirPod-urile dvs. se afla in raza de actiune Bluetooth, puteti reda un sunet pentru a va ajuta sa le localizati.
 6. Daca AirPod-urile tale sunt in afara razei de acoperire, poti sa le vezi ultima locatie cunoscuta si sa primesti notificari cand sunt gasite.

Datorita Gaseste-mi iPhone-ul, localizarea AirPod-urilor este la doar cateva clicuri distanta.Indiferent daca sunt rataciti in casa dvs. sau lasati in urma intr-un loc public, va puteti creste sansele de a le gasi rapid si eficient.

Recomandari cheie

 • Gaseste-mi iPhone-ul este o functie valoroasa de la Apple care ii ajuta pe utilizatori sa-si gaseasca dispozitivele pierdute sau furate.
 • Activarea Gaseste-mi iPhone-ul pe dispozitiv va permite sa va urmariti si AirPod-urile.
 • Puteti accesa Gaseste-mi iPhone-ul prin aplicatia Gaseste-mi pe iPhone sau prin iCloud.com pe un computer.
 • Daca AirPod-urile dvs. se afla in raza de actiune Bluetooth, puteti reda un sunet pentru a le localiza.
 • Daca AirPod-urile tale sunt in afara razei de acoperire, poti sa le vezi ultima locatie cunoscuta si sa primesti notificari cand sunt gasite.

Merita remarcat faptul ca Find My iPhone ofera si functii de securitate suplimentare, cum ar fi blocarea de la distanta a dispozitivului sau stergerea datelor pentru a preveni accesul neautorizat. Aceasta functie ofera liniste sufleteasca pentru oricine este preocupat de securitatea dispozitivelor lor, inclusiv a AirPod-urilor.

Concluzie

Pierderea AirPod-urilor poate fi o experienta stresanta, avand in vedere dimensiunea si utilizarea pe scara larga a acestora. Cu toate acestea, cu ajutorul Find My iPhone, procesul de localizare a acestora a devenit mai convenabil si mai eficient. Urmand pasii mentionati in acest articol, veti avea o sansa mai mare de a va gasi AirPod-urile si de a va asigura returnarea in siguranta a acestora. Nu uitati sa activati Gasiti iPhone-ul meu pe dispozitiv si sa pastrati acest instrument valoros la indemana. Cu Find My iPhone, nu va trebui sa va faceti niciodata griji ca va pierdeti AirPod-urile din nou.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping