Pasi de depanare pentru fetele ceasului care nu se afiseaza corect pe ceasul Galaxy.

Daca detineti un Samsung Galaxy Watch si va confruntati cu probleme cu fetele ceasului care nu se afiseaza corect, nu sunteti singur. Multi utilizatori se confrunta cu aceasta problema in care fetele ceasului nu se afiseaza asa cum se astepta. Desi poate fi frustrant, exista cativa pasi de depanare pe care ii puteti incerca pentru a rezolva aceasta problema si a restabili cadranele ceasului.

Reporniti Galaxy Watch

O simpla repornire poate rezolva adesea erori minore ale software-ului si readuce cadranele ceasului la normal. Incercati acesti pasi:

 1. Apasati si mentineti apasat butonul Acasa de pe Galaxy Watch.
 2. Glisati catre si selectati Setari optiune.
 3. Derulati in jos si atingeti General.
 4. Selectati Repornire si confirmati actiunea pe ceas.

Odata ce Galaxy Watch reporneste, verificati daca fetele ceasului sunt afisate corect. Daca nu, treceti la urmatorul pas de depanare.

Actualizati software-ul Galaxy Watch

Software-ul invechit de pe Galaxy Watch poate duce la diverse probleme de performanta, inclusiv ca fetele ceasului nu se afiseaza corect. Asigurati-va ca ceasul ruleaza cea mai recenta versiune de software pentru a evita orice probleme de compatibilitate. Urmati acesti pasi pentru a verifica daca exista actualizari:

 1. Asigurati-va ca Galaxy Watch este conectat la Wi-Fi sau la date mobile.
 2. Apasati si mentineti apasat butonul Acasa de pe ceas.
 3. Glisati si selectati Setari.
 4. Derulati in jos si atingeti Actualizare de software.
 5. Atingeti Descarcati manual actualizari si urmati instructiunile de pe ecran.

Daca exista actualizari in asteptare, descarcati-le si instalati-le. Dupa finalizarea actualizarii, verificati daca cadranele ceasului se afiseaza acum corect. Daca problema persista, treceti la urmatorul pas de depanare.

Resetati ceasul Galaxy

Daca pasii anteriori nu au rezolvat problema, puteti efectua o resetare din fabrica pe Galaxy Watch. Cu toate acestea, retineti ca acest lucru va va sterge toate datele si setarile personale, asa ca asigurati-va ca faceti o copie de rezerva a tuturor datelor importante in prealabil.Iata cum va puteti reseta Galaxy Watch:

 1. Apasati si mentineti apasat butonul Acasa de pe ceas.
 2. Glisati si selectati Setari.
 3. Derulati in jos si atingeti General.
 4. Selectati Resetati si urmati instructiunile de pe ecran pentru a va reseta ceasul.

Dupa ce resetarea este completa, configurati din nou Galaxy Watch si verificati daca fetele ceasului functioneaza corect. Daca problema persista, este posibil sa existe o problema hardware si este recomandat sa contactati asistenta Samsung pentru asistenta suplimentara.

Concluzie

Faptul ca fetele de ceas sa nu se afiseze corect pe Galaxy Watch poate fi frustrant, dar cu pasii corecti de depanare, puteti rezolva problema si puteti reveni la normal. Nu uitati sa reporniti ceasul, sa actualizati software-ul si sa efectuati o resetare daca este necesar. Daca toate celelalte nu reusesc, solicitati asistenta de la Samsung.

Recomandari cheie:

 • Repornirea Galaxy Watch poate ajuta la rezolvarea erorilor minore ale software-ului.
 • Actualizarea software-ului Galaxy Watch poate rezolva problemele de compatibilitate.
 • Efectuarea unei resetari din fabrica poate fi necesara daca alti pasi nu reusesc.

Potrivit statisticilor din industrie, mai mult de 10% dintre proprietarii de Samsung Galaxy Watch au raportat probleme cu afisarea fetei ceasului. Acest lucru evidentiaza importanta pasilor de depanare pentru a rezolva astfel de probleme in mod eficient.

Moldova si capitala sa, Chisinau, au un numar tot mai mare de pasionati de tehnologie care detin ceasuri inteligente precum Galaxy Watch. Urmand acesti pasi de depanare, utilizatorii din Moldova pot depasi problemele de afisare a fetei ceasului si se pot bucura la maximum de ceasurile Galaxy.

Добавить комментарий