FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

PlayStation 5 accepta dispozitive de stocare USB?

Pe masura ce consolele de jocuri devin mai avansate, nevoia de spatiu de stocare continua sa creasca. Odata cu lansarea foarte anticipata PlayStation 5 (PS5), jucatorii sunt dornici sa afle daca consola accepta dispozitive de stocare USB. In acest articol, vom explora acest subiect in detaliu si va vom oferi toate informatiile necesare.

Nevoia de dispozitive de stocare USB

Jocurile au evoluat semnificativ de-a lungul anilor, jocurile devenind acum mai mari si mai imersive. Aceasta inseamna ca spatiul de stocare de pe console trebuie sa tina pasul cu aceste progrese. Dispozitivele de stocare USB ofera o solutie excelenta pentru extinderea capacitatii de stocare a consolelor de jocuri precum PS5.

Comoditatea stocarii USB

Unul dintre avantajele cheie ale utilizarii dispozitivelor de stocare USB cu PS5 este confortul pe care il ofera. Prin simpla conectare a unei unitati USB, utilizatorii isi pot stoca si accesa fara probleme jocurile, pot salva date si fisiere media. Aceasta flexibilitate le permite jucatorilor sa-si pastreze jocurile si continutul preferat fara a-si face griji cu privire la spatiul de stocare intern limitat.

 • Usor de utilizat si extinde capacitatea de stocare
 • Stocati si accesati fara probleme jocuri si fisiere media
 • Comoditatea de a avea spatiu suplimentar de depozitare

Compatibilitate stocare USB cu PS5

Acum, sa ne aprofundam la intrebarea in discutie – PlayStation 5 accepta dispozitive de stocare USB? Raspunsul este da, dar cu anumite limitari. Initial, PS5 a acceptat numai dispozitive de stocare USB pentru jocurile PlayStation 4 (PS4) compatibile cu versiunea inversa. Cu toate acestea, o actualizare a software-ului de sistem lansata ulterior a extins suportul, permitand unitatilor USB sa stocheze si sa joace jocuri PS5.

Este important sa retineti ca exista cerinte specifice pentru ca dispozitivele de stocare USB sa functioneze cu PS5. Dispozitivul trebuie sa indeplineasca cerintele minime de performanta stabilite de Sony, asigurandu-se ca jocurile pot rula fara probleme, fara probleme de performanta. In plus, capacitatea de stocare a unitatii USB ar trebui sa fie de cel putin 250 GB.

Beneficiile suportului pentru stocarea USB

Suportul de stocare USB de pe PS5 aduce mai multe beneficii pentru jucatori:

 • Capacitate de stocare extensibila pentru jocurile PS4 si PS5
 • Libertatea de a stoca si de a juca jocuri fara a va face griji cu privire la stocarea interna limitata
 • Transfer usor de jocuri intre console

Cum se configureaza stocarea USB pe PS5

Configurarea stocarii USB pe PS5 este un proces relativ simplu. Iata cum o poti face:

 1. Conectati un dispozitiv de stocare USB compatibil la unul dintre porturile USB de pe PS5.
 2. Accesati setarile consolei si navigati la meniul Stocare.
 3. Selectati USB Extended Storage si alegeti Format as USB Extended Storage.
 4. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a formata dispozitivul de stocare USB.
 5. Odata ce formatarea este completa, puteti alege dispozitivul de stocare USB ca locatie implicita de instalare pentru jocuri.

Nu uitati sa va faceti intotdeauna o copie de rezerva a datelor inainte de a formata dispozitivul de stocare USB, deoarece procesul de formatare va sterge toate datele existente pe acesta.

In concluzie

In concluzie, PlayStation 5 accepta dispozitive de stocare USB, permitand jucatorilor sa-si extinda capacitatea de stocare si sa se bucure de o experienta de joc fara probleme. Urmand cerintele necesare si procesul de configurare, utilizatorii pot profita de confortul si flexibilitatea oferite de stocarea USB pe PS5.

Asadar, daca esti un jucator care doreste sa aiba mai mult spatiu pentru a stoca jocurile si fisierele media preferate, investitia intr-un dispozitiv de stocare USB compatibil pentru PS5 merita cu siguranta luata in considerare!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping