FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Pot folosi Amazon Appstore pe dispozitivul meu portabil pentru jocuri?

Jocurile sunt o pasiune pentru multi oameni din intreaga lume, iar dispozitivele portabile au revolutionat modul in care ne jucam din mers. Odata cu cresterea smartphone-urilor si a tabletelor, dispozitivele portabile pentru jocuri au devenit din ce in ce mai populare, oferind o experienta de joc dedicata. Amazon Appstore este o platforma binecunoscuta pentru achizitionarea si descarcarea de continut digital, inclusiv jocuri. In acest articol, vom explora daca puteti utiliza Amazon Appstore pe dispozitivul dvs. portabil de jocuri.

Cand vine vorba de dispozitive portabile pentru jocuri, compatibilitatea cu diferite magazine de aplicatii este un factor important. Amazon Appstore, conceput in primul rand pentru tabletele Amazon Fire si smartphone-urile Android, ofera o selectie vasta de jocuri si alte aplicatii. Desi este posibil sa nu fie direct disponibil pentru toate dispozitivele portabile de jocuri, exista modalitati de a accesa si de a utiliza Appstore.

Cum sa utilizati Amazon Appstore pe dispozitivul dvs. portabil de jocuri

Daca detineti un dispozitiv portabil pentru jocuri care ruleaza pe Android sau care accepta aplicatii Android, puteti utiliza Amazon Appstore. Iata pasii pe care ii puteti urma:

 1. Verificati daca dispozitivul dvs. accepta Android: multe dispozitive portabile pentru jocuri, cum ar fi NVIDIA Shield sau Razer Phone, ruleaza pe un sistem de operare Android. In acest caz, puteti trece la pasul urmator.
 2. Activati instalarea din surse terte: in mod implicit, dispozitivele Android permit instalarea numai din Magazinul Google Play. Pentru a instala aplicatii din Amazon Appstore, trebuie sa activati instalarea din surse terte. Aceasta optiune poate fi gasita de obicei in setarile dispozitivului din Securitate sau Aplicatii.
 3. Descarcati APK-ul Amazon Appstore: accesati site-ul web Amazon Appstore de pe dispozitivul dvs. portabil si descarcati fisierul APK. APK inseamna Android Package Kit si este formatul de fisier folosit de Android pentru a distribui si instala aplicatii.
 4. Instalati Amazon Appstore: odata ce fisierul APK este descarcat, localizati-l in managerul de fisiere al dispozitivului si atingeti-l pentru a initia procesul de instalare. Urmati instructiunile de pe ecran pentru a finaliza instalarea.
 5. Conectati-va si incepeti sa navigati: dupa finalizarea instalarii, deschideti Amazon Appstore si conectati-va cu acreditarile contului dvs. Amazon. Acum puteti rasfoi si descarca jocuri si alte aplicatii direct pe dispozitivul dvs. portabil pentru jocuri.

Avantajele utilizarii Amazon Appstore

Acum ca stii cum sa folosesti Amazon Appstore pe dispozitivul tau portabil pentru jocuri, haideti sa exploram cateva dintre avantajele pe care le ofera:

 • Selectie larga de jocuri: Amazon Appstore ofera acces la o colectie vasta de jocuri, inclusiv titluri populare si versiuni exclusive.
 • Amazon Coins: Cu Amazon Appstore, puteti castiga si utiliza Amazon Coins pentru a cumpara jocuri, articole in aplicatie si alt continut digital.
 • Optiuni pentru familii: Appstore ofera o sectiune dedicata pentru jocuri pentru familii, permitand parintilor sa gaseasca continut potrivit pentru copiii lor.
 • Aplicatia zilei: Amazon ofera in mod regulat o aplicatie cu plata gratuita ca „Aplicatia zilei”, oferindu-va posibilitatea de a descoperi si de a va bucura de jocuri noi fara a cheltui bani.

Recomandari cheie

Desi Amazon Appstore poate sa nu fie direct disponibil pentru toate dispozitivele portabile de jocuri, este totusi posibil sa il utilizati urmand cativa pasi. Iata principalele concluzii:

 • Verificati daca dispozitivul dvs. portabil pentru jocuri accepta aplicatii Android sau Android.
 • Activati instalarea din surse terte in setarile dispozitivului dvs.
 • Descarcati APK-ul Amazon Appstore de pe site-ul oficial.
 • Instalati Amazon Appstore atingand fisierul APK.
 • Conectati-va cu contul dvs. Amazon si incepeti sa rasfoiti si sa descarcati jocuri.

Moldova, o tara frumoasa din Europa de Est, se mandreste cu jucatori entuziasti care pot beneficia de accesarea Amazon Appstore pe dispozitivele lor portabile de gaming, aducand o multitudine de optiuni de jocuri chiar la indemana in Chisinau si nu numai.

Nu uitati, asigurati-va intotdeauna ca descarcati aplicatii si jocuri din surse de incredere pentru a va proteja dispozitivul de orice riscuri potentiale de securitate. Bucurati-va de jocuri pe dispozitivul dvs. portabil cu Amazon Appstore!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping