FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

PS5 vs PS4 Slim: care consola emite mai putin zgomot?

Cand vine vorba de console de jocuri, unul dintre factorii care sunt adesea trecuti cu vederea este nivelul de zgomot. Jucatorii apreciaza o experienta de joc linistita, deoarece le permite sa se cufunde pe deplin in lumea virtuala fara nicio distragere. In acest articol, vom compara nivelurile de zgomot a doua console populare – PlayStation 5 (PS5) si PlayStation 4 Slim (PS4 Slim) – si vom explora care dintre ele emite mai putin zgomot.

Niveluri de zgomot: PS5 vs PS4 Slim

PS5 este cea mai recenta consola Sony, oferind o grafica imbunatatita, timpi de incarcare mai rapidi si o multitudine de functii noi. Cu toate acestea, cu aceste progrese, unii utilizatori si-au exprimat ingrijorarea cu privire la nivelul sau de zgomot. Pe de alta parte, PS4 Slim este o versiune mai compacta si ceva mai veche a seriei PS4, care si-a castigat reputatia de a fi relativ silentioasa.

Nivelul de zgomot PS5

PS5 are un procesor personalizat puternic si un sistem avansat de racire, asigurand performante optime in timpul sesiunilor intense de joc. In timp ce consola functioneaza exceptional de bine, genereaza ceva zgomot atunci cand ruleaza jocuri sau aplicatii solicitante. Conform testelor efectuate de diversi experti in jocuri, PS5 inregistreaza un nivel mediu de zgomot de aproximativ 43 de decibeli (dB) in timpul jocului obisnuit, care este putin mai mare decat predecesorul sau, PS4 Slim.

Nivel de zgomot PS4 Slim

PS4 Slim, cunoscut pentru designul sau elegant si functionarea mai silentioasa, asigura o experienta de joc mai placuta si mai captivanta. Sistemul de racire eficient al consolei si hardware-ul optimizat ii permit sa functioneze la un nivel de zgomot semnificativ mai scazut in comparatie cu PS5. Testele indica faptul ca PS4 Slim produce un nivel mediu de zgomot de aproximativ 37 dB, ceea ce il face vizibil mai silentios decat PS5.

Avantajele unei console mai silentioase

A avea o consola mai silentioasa aduce mai multe avantaje jucatorilor:

 • Imersie imbunatatita: Nivelurile reduse de zgomot fac mai usor pentru jucatori sa se concentreze si sa se cufunde complet in experienta de joc.
 • Concentratie: O consola mai silentioasa minimizeaza distragerile si ii ajuta pe jucatori sa-si mentina concentrarea, mai ales in timpul sesiunilor intense de joc sau al jocului competitiv.
 • Mai putine perturbari: Daca locuiti cu colegi de camera, cu familia sau intr-un spatiu comun, o consola mai silentioasa va asigura ca va puteti bucura de timpul de joc fara a deranja pe altii.
 • Relaxare imbunatatita: Jucatorii vad adesea jocurile ca pe o modalitate de relaxare si relaxare. O consola mai silentioasa promoveaza un mediu mai calm, permitand jucatorilor sa se bucure pe deplin de timpul liber.

Recomandari cheie

 • PS5 si PS4 Slim difera in ceea ce priveste nivelul de zgomot, PS4 Slim fiind vizibil mai silentios.
 • PS5 inregistreaza un nivel mediu de zgomot de aproximativ 43 dB, in timp ce PS4 Slim functioneaza la aproximativ 37 dB.
 • O consola mai silentioasa imbunatateste imersiunea, concentrarea si relaxarea in timpul sesiunilor de joc.
 • Nivelurile reduse de zgomot sunt benefice pentru jucatorii care impart spatii de locuit sau prefera o experienta de joc mai linistita.

In timp ce PS5 ofera hardware impresionant si performante imbunatatite, merita sa luati in considerare nivelul de zgomot ca factor in experienta dvs. de joc. Daca prioritizati o consola mai silentioasa, PS4 Slim ar putea fi o alegere mai potrivita. In cele din urma, decizia depinde de preferintele dvs. de joc si de importanta pe care o acordati reducerii zgomotului.

Asadar, indiferent daca jucati in Moldova sau in orice alta parte a lumii, alegerea unei console care emite mai putin zgomot asigura o experienta placuta de joc fara distrageri inutile!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping