FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Reglarea intensitatii anularii zgomotului pe AirPods Pro: un ghid cuprinzator.

AirPods Pro de la Apple a revolutionat modul in care experimentam sunetul din mers. Cu caracteristicile lor de ultima ora si tehnologia avansata, aceste casti wireless ofera o experienta de ascultare de neegalat. Una dintre caracteristicile remarcabile ale AirPods Pro este tehnologia lor de anulare a zgomotului, care permite utilizatorilor sa blocheze sunetele externe si sa se cufunde in melodiile lor preferate. Dar puteti ajusta intensitatea anularii zgomotului pentru a se potrivi preferintelor dvs.? Sa aflam!

Puterea anularii active a zgomotului

Anularea activa a zgomotului (ANC) este o schimbare in joc. Aceasta tehnologie inovatoare foloseste algoritmi avansati pentru a analiza si a atenua sunetele externe in timp real. Prin generarea de anti-zgomot care anuleaza zgomotul ambiental, ANC ofera o experienta audio pasnica si captivanta.

Raspunsul: Testul de potrivire a varfului urechii

Pentru a regla intensitatea anularii zgomotului pe AirPods Pro, Apple introduce Testul de potrivire a varfului urechii. Aceasta caracteristica ingenioasa va asigura ca beneficiati de cea mai buna experienta ANC adaptata formei urechii dvs.

Folosind Testul de potrivire a varfului urechii, AirPods Pro va evalua calitatea sigiliului si va ajusta setarile ANC in consecinta. Acesta analizeaza nivelul sunetului din urechi si poate detecta daca va potriviti corect cu varfurile pentru urechi furnizate. Prin accesarea acestei functii, va puteti asigura ca optimizati experienta de anulare a zgomotului in functie de propria anatomie unica a urechii.

Cum se efectueaza testul de potrivire a varfului urechii

Esti curios despre potrivirea urechii tale? Sa parcurgem pasii pentru a efectua testul de potrivire a varfului urechii:

 1. Conectati-va AirPods Pro la iPhone sau iPad.
 2. Accesati setarile Bluetooth de pe dispozitivul dvs.
 3. Atinge pictograma „i” de langa AirPods Pro.
 4. Selectati „Test de potrivire a varfului urechii”.
 5. Urmati instructiunile de pe ecran si ramaneti intr-un mediu linistit.
 6. Dupa cateva secunde, veti primi rezultatele testului.

Pe baza rezultatului testului de potrivire a varfului urechii, puteti alege apoi dimensiunea potrivita a varfului urechii pentru a asigura o potrivire confortabila si confortabila.

Personalizarea controlului zgomotului

In timp ce AirPods Pro adapteaza automat intensitatea anularii zgomotului pe baza testului de ajustare a varfului urechii, Apple permite, de asemenea, utilizatorilor sa controleze manual nivelul de anulare a zgomotului.

Pentru a accesa setarile de control al zgomotului:

 1. Conectati-va AirPods Pro la dispozitivul Apple.
 2. Accesati Centrul de control glisand in jos sau in sus, in functie de modelul dispozitivului dvs.
 3. Apasati si mentineti apasat cursorul de volum.
 4. Atingeti modul Anulare zgomot sau Transparenta.
 5. Alegeti nivelul dorit: Off, Low sau High.

Avand optiunea de a personaliza nivelul de anulare a zgomotului, va puteti personaliza experienta de ascultare in functie de mediul inconjurator. Poate doriti o imersiune totala in timp ce studiati sau lucrati intr-un mediu zgomotos, sau poate preferati un mod mai constient si mai transparent in timp ce alergati sau mergeti pe strazi aglomerate. Alegerea este a ta!

Beneficiile anularii reglabile a zgomotului

Capacitatea de a regla intensitatea anularii zgomotului vine cu mai multe avantaje:

 • Experienta personalizata: adaptati anularea zgomotului pentru a se potrivi preferintelor dvs. si creati o experienta audio personalizata.
 • Adaptabilitate: Comutati rapid intre diferitele moduri de anulare a zgomotului pentru a asigura performante optime in orice mediu.
 • Siguranta sporita: Cu modul de transparenta reglabil, puteti ramane la curent cu imprejurimile, facandu-l mai sigur in timpul navetei sau in zonele aglomerate.

AirPods Pro va ofera controlul asupra experientei dvs. audio, oferindu-va flexibilitatea de a va adapta la diferite situatii si preferinte.

Concluzie

Moldova si frumoasa sa capitala Chisinau se pot bucura de lumea captivanta a AirPods Pro cu anulare reglabila a zgomotului. Testul de ajustare a varfului urechii asigura o experienta personalizata, in timp ce capacitatea de a controla manual intensitatea anularii zgomotului va ofera libertatea de a va adapta la orice mediu.

Cand vine vorba de a asculta muzica sau de a viziona filme, AirPods Pro va ofera o experienta audio de neegalat. Deci, mergeti mai departe si explorati lumea anularii zgomotului personalizabil cu AirPods Pro!

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping