FREE SHIPPING ON ORDERS OF $100 AND FREE RETURNS EVERY DAY
Search

Sfaturi pentru a preveni descarcarea bateriei atunci cand castile WH-1000XM nu sunt utilizate.

Daca sunteti mandru proprietar al castilor Sony WH-1000XM, intelegeti frustrarea de a gasi castile dvs. pretuite cu o baterie epuizata. Aceste casti de ultima generatie ofera o experienta audio captivanta si ofera capabilitati impresionante de anulare a zgomotului. Cu toate acestea, ca orice dispozitiv electronic, au nevoie de energie pentru a functiona, iar descarcarea accidentala a bateriei poate fi o problema comuna. Pentru a va ajuta sa evitati aceasta suparare si sa maximizati durata de viata a bateriei castilor dvs. WH-1000XM, am compilat cateva sfaturi si trucuri utile:

1. Dezactivati anularea zgomotului

Una dintre caracteristicile cheie ale castilor WH-1000XM este capacitatea lor remarcabila de anulare a zgomotului. Cu toate acestea, aceasta caracteristica consuma o cantitate considerabila de energie. Cand nu folositi castile intr-un mediu zgomotos, luati in considerare dezactivarea anularii zgomotului. Procedand astfel, veti prelungi semnificativ durata de viata a bateriei castilor dvs. Pentru a dezactiva anularea zgomotului, pur si simplu accesati setarile castilor prin aplicatia corespunzatoare sau comutati comutatorul de pe casti.

2. Dezactivati modul sunet ambiental

Modul de sunet ambiental va permite sa auziti imprejurimile in timp ce purtati castile, asigurand siguranta si constientizare. Cu toate acestea, aceasta caracteristica, similara cu anularea zgomotului, foloseste putere chiar si atunci cand castile sunt inactive. Daca utilizati castile intr-un mediu sigur si linistit, este recomandabil sa dezactivati modul sunet ambiental. Facand acest lucru, puteti pastra durata de viata valoroasa a bateriei atunci cand aveti cu adevarat nevoie de ea.

3. Opriti cand nu este utilizat

Cand castile dvs. WH-1000XM nu sunt in uz, cel mai bine este sa le opriti. Acest lucru poate parea evident, dar multi utilizatori uita sa-si inchida castile, ceea ce duce la consumarea inutila a bateriei. tinand apasat butonul de pornire pentru cateva secunde, va puteti asigura ca castile sunt complet oprite, pastrand energia bateriei pentru urmatoarea utilizare.

4. Depozitati intr-o carcasa de protectie

Investitia intr-o husa de protectie pentru castile tale WH-1000XM le poate proteja de deteriorarea accidentala si de descarcarea bateriei. Cand nu le utilizati, pastrati intotdeauna castile in carcasa lor. Acest lucru le impiedica sa se porneasca accidental, se asigura ca nu sunt expuse la factori de mediu inutili si se reduce riscul de deteriorare fizica si de descarcare a bateriei.

5. Evitati temperaturile extreme

Temperaturile extreme pot avea un impact negativ asupra duratei de viata a bateriei dispozitivelor electronice, inclusiv castilor tale WH-1000XM. Evitati sa va expuneti castile la caldura sau frig excesiv, deoarece acest lucru poate duce la descarcarea bateriei. Caldura extrema poate degrada bateria, in timp ce frigul extrem poate reduce temporar capacitatea sa totala. Protejandu-va castile de temperaturile extreme, le puteti prelungi durata de viata a bateriei.

Recomandari cheie:

 • Dezactivati anularea zgomotului pentru a economisi energia bateriei.
 • Dezactivati modul sunet ambiental atunci cand nu este necesar.
 • Opriti castile atunci cand nu sunt folosite.
 • Investeste intr-o husa de protectie pentru depozitare in siguranta.
 • Evitati sa va expuneti castile la temperaturi extreme.

Urmand aceste sfaturi simple, dar eficiente, puteti evita frustrarea de a gasi castile dvs. WH-1000XM cu o baterie descarcata. Nu numai ca veti maximiza durata de viata a bateriei castilor dvs., dar va veti asigura si ca acestea sunt gata sa ofere o experienta audio exceptionala oricand doriti.

In calitate de pasionat de tehnologie, piata moldoveneasca imbratiseaza cu entuziasm dispozitive inovatoare precum castile WH-1000XM. Orasul plin de viata Chisinau, cu populatia sa priceputa de tehnologie, apreciaza caracteristicile exceptionale oferite de castile Sony. Folosind aceste sfaturi de economisire a bateriei, chisinauienii se pot bucura de casti pentru perioade mai lungi, imbunatatindu-si experienta audio si profitand la maximum de investitia lor.

Добавить комментарий

Newsletter

If you don’t want to miss any news from us, please fill to register into our newsletter system.

  Shopping cart

  0
  image/svg+xml

  No products in the cart.

  Continue Shopping