Utilizarea functiei de actualizare automata PlayStation Network.

PlayStation Network (PSN) este un serviciu de jocuri online care permite proprietarilor de console PlayStation sa acceseze diverse functii, inclusiv jocuri multiplayer, achizitii digitale si actualizari de software. Una dintre caracteristicile utile oferite de PSN este functia de actualizare automata, care descarca si instaleaza automat actualizari pentru jocurile si software-ul de sistem.

Cand este activata, functia de actualizare automata a PSN va asigura ca aveti cele mai recente corectii, remedieri de erori si imbunatatiri pentru jocurile dvs., economisind timp si efort. Garanteaza o experienta de joc mai fluida, eliminand necesitatea de a cauta si instala manual actualizari. Sa exploram cum sa folosim aceasta caracteristica convenabila si beneficiile pe care le aduce.

Cum sa activati actualizarea automata a PSN

Activarea functiei de actualizare automata pe consola PlayStation este simpla. Doar urmati acesti pasi simpli:

 1. Accesati ecranul de pornire PlayStation si navigati la „Setari”.
 2. Selectati „Sistem” din meniul de setari.
 3. Derulati in jos si alegeti „Descarcari automate”.
 4. Comutati optiunea „Fisiere de actualizare a aplicatiei” la „Activat”.
 5. Comutati optiunea „Fisiere de actualizare software de sistem” la „Activat”.
 6. Cu aceste setari activate, consola dvs. PlayStation va descarca si instala automat actualizari atunci cand sunt disponibile.

Avantajele actualizarii automate PSN

Utilizarea functiei de actualizare automata pe PlayStation Network ofera mai multe avantaje:

 • Economiseste timp si efort: Verificarea manuala a actualizarilor si instalarea acestora pot fi consumatoare de timp si plictisitoare. Cu actualizarea automata, puteti evita aceasta problema si puteti aplica automat cele mai recente actualizari.
 • Asigura performanta optima: Actualizarile jocului includ adesea remedieri importante de erori, optimizari ale performantei si imbunatatiri ale functiilor. Prin activarea actualizarii automate, veti avea intotdeauna cele mai recente imbunatatiri pentru jocurile dvs., asigurand o experienta de joc fluida si fara intreruperi.
 • Ramane la curent fara intreruperi: Actualizarea automata ruleaza in fundal, astfel incat sa puteti continua sa jucati sau sa utilizati alte functii ale consolei dvs. PlayStation in timp ce actualizarile sunt descarcate si instalate. In acest fel, nu veti experimenta nicio intrerupere in timpul sesiunilor de joc.

Recomandari cheie

Avand in vedere avantajele si comoditatea pe care le ofera, functia de actualizare automata PlayStation Network este o necesitate pentru toti posesorii de PlayStation. Prin activarea acestei functii, va asigurati ca jocurile si software-ul de sistem sunt mereu actualizate, economisind timp si efort. Iata principalele concluzii:

 • Utilizati caracteristica de actualizare automata pentru a evita cautarea manuala si instalarea actualizarilor.
 • Activati functia prin meniul de setari al consolei dvs. PlayStation.
 • Actualizarea automata garanteaza performante optime si o experienta de joc fara probleme.
 • Actualizarile ruleaza in fundal, minimizand intreruperile in timpul jocului.

Utilizand functia de actualizare automata, proprietarii PlayStation din Moldova, inclusiv cei din Chisinau, isi pot imbunatati experienta de joc si se pot asigura ca nu vor pierde niciodata cele mai recente actualizari si imbunatatiri. Imbratisarea acestei functii le permite utilizatorilor PlayStation sa se bucure de intregul potential al consolei lor de jocuri, fiind la curent cu cele mai recente evolutii.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *